5x Zoete Sinterklaas recepten

Morgen is ‘ie weer in het land, Sinterklaas en zijn pieten! Geen idee nog in welke stad of dorp hij zal aanmeren. Het is een groot mysterie en mijn kids zijn er dagelijks druk mee bezig. Met dank aan het wederom geweldige Sinterklaasjournaal. Ik kijk het net zo graag met …

Morgen is ‘ie weer in het land, Sinterklaas en zijn pieten! Geen idee nog in welke stad of dorp hij zal aanmeren. Het is een groot mysterie en mijn kids zijn er dagelijks druk mee bezig. Met dank aan het wederom geweldige Sinterklaasjournaal. Ik kijk het net zo graag met hen mee ;-). Stiekem zijn we ook al even bezig met het proeven van Sinterklaas lekkernijen thuis, want de komende weken krijgen jullie een aantal nieuwe Sinterklaas recepten van me!

Maar voordat het zover is, heb ik eerst een aantal van mijn favoriete zoete Sinterklaas recepten voor jullie op een rijtje gezet. Lekker voor de voorpret en ook super leuk om samen met de kids te maken. Geniet ervan!

Kijk hier voor al mijn sinterklaas recepten.

  1. Zelf chocoladeletters maken

Ik begin met de allerleukste om samen met kinderen te maken, en dat zijn de zelfgemaakte chocoladeletters! Je kunt ze in alle smaken hebben en naar hartenlust decoreren. In dit recept geef ik daar allemaal tips voor.

  1. Sinterklaascake met pindakaas en kruidnoten

Een lekkere, zelfgebakken cake is altijd goed! Zeker deze Sinterklaascake met pindakaas en kruidnoten. Die ook nog eens makkelijk te maken is.

  1. Gevulde speculaas cheesecake

Ik combineerde gevulde speculaas met een cheesecake en dat bleek een gouden zet! Het is wel een van mijn meest uitdagende Sinterklaas recepten (een klusje dus), maar dan heb je wel echt een geweldige cheesecake te pakken. Daar komt Sint vast een cadeautje voor brengen ;-).

  1. Blondies met kruidnoten

Sta je toch liever wat minder lang in de keuken of zoek je een leuk recept wat kinderen (bijna) helemaal zelf kunnen maken. Ga dan voor deze blondies met kruidnoten. In 45 minuten staan ze op tafel, en dat is inclusief de oventijd.

  1. Kruidnoottruffels met gezouten karamel

Van kruidnoten kun je heel makkelijk zelf truffels maken, in alle soorten en maten. Hier vind je het recept voor mijn kruidnoottruffels met gezouten karamel. Maar in het artikel geef ik ook tips voor andere smaakcombinaties. En ook deze kun je weer perfect samen met de kids maken.

Bewaar deze recepten op Pinterest!

Wil je deze recepten opslaan zodat je ze later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

5. mijn 5 favoriete zoete Sinterklaas recepten. Super leuk: ga zelf chocoladeletters maken. Of maak de sinterklaascake met pindakaas en kruidnoten. Of gevulde speculaas cheesecake. Maak eens deze blondies met kruidnoten. En probeer zeker eens deze Kruidnoottruffels met gezouten karamel. Je vind alle sinterklaas recepten op mijn website Francesca Kookt.

Geniet van al deze Sinterklaas recepten en de komst van Sinterklaas!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)