Vandaag heb ik voor jullie een ‘Wellington’ in de aanbieding voor het kerstmenu. Deze keer niet met beef, maar met biet. En hoeveel ik ook hou van de klassieke Beef Wellington met alles erop en eraan, is deze vegetarische Biet Wellington na vorig jaar Kerst echt heel hoog op mijn kerstlijstje komen te staan.
Niet alleen door de aanblik, ziet ‘ie er niet prachtig uit?, maar vooral door de smaak. Bieten zijn echt fantastisch om te garen in de oven en ze behouden goed hun vorm. Daarnaast geven ze weinig vocht af, waardoor je bladerdeeg lekker knapperig wordt. Precies zoals ik het graag zie en proef.
Ja, het is even een klusje, maar het is maar één keer per jaar kerst. En dan heb je wel echt een vegetarische ster op de tafel staan 🙂 Geniet ervan!

Heel even dacht ik dat het een beeF Wellington was met lekker rare (wel heel erg rare) vlees toen ik de foto zag haha. Maar wat ziet ie er prachtig uit, lijkt me heerlijk! Ga ik zeker eens maken.
Haha, ik snap de verwarring ;-). Leuk als je ‘m een keer gaat maken!