Antilliaanse pika (zoals ze ‘m op Curaçao eten)

Een aantal maanden geleden was ik op Curaçao voor een persreis. De lokale eetcultuur stond centraal tijdens deze reis en zo gebeurde het dat we ’s ochtends vroeg als ontbijt een zalige soep (sopi) aan het eten waren bij Nacheska. Ze serveerde daar een pika bij die zo lekker was

50 tinten Curaçao #3 – Workshop van Helmi

Culinair Curaçao is absoluut een feit. Van de eenvoudige, lokale keuken tot verfijnde moderne gerechten, er is echt voor ieder wat wils op dit heerlijke eiland. Tijdens mijn reis ging ik ook zelf aan de slag met bijzondere lokale ingrediënten. Ik kreeg namelijk een workshop van Helmi. Zij woont al 17

50 tinten Curaçao #2 – Lekker luxe

Ik ging naar Curaçao om de culinaire kant van dit prachtige eiland te ontdekken. In de vorige blog lees je mijn tips om lokaal en traditioneel te eten. Genoten heb ik van deze smaakvolle, eenvoudige gerechten in grote en warme markthallen of juist een piepklein vissershuisje. Maar Curaçao heeft ook

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Francesca