Francesca’s Familie Weekmenu #184

Deze week geen mooie verhalen over waarom ik bepaalde gerechten heb uitgekozen voor in het menu. Ik ging gewoon voor de gerechten waar ik zin in had. Van smaakvolle rijst tomaat en bonen, maissoep tot de allerlekkerste ravioli uit de oven. Eet lekker! Maandag Rijst, tomaat en bonen heb ik …

Deze week geen mooie verhalen over waarom ik bepaalde gerechten heb uitgekozen voor in het menu. Ik ging gewoon voor de gerechten waar ik zin in had. Van smaakvolle rijst tomaat en bonen, maissoep tot de allerlekkerste ravioli uit de oven. Eet lekker!

Maandag

Rijst, tomaat en bonen heb ik altijd wel in huis. En daarmee maak ik supersnel deze heerlijke Spaanse rijst. Die je zo kunt eten, maar ook kunt serveren bij een salade of een stukje vlees, kip of vis.

Dinsdag

Farro heeft een grotere korrel dan rijst, smaakt aardser en heeft een lekkere bite. Ideaal om te verwerken in maaltijdsalades. Zoals deze met gerookte makreel bijvoorbeeld. Kun je geen farro vinden, vervang deze dan door spelt.

Woensdag

Deze maissoep met kokos en gerookte kip is super makkelijk om te maken en vrijwel iedereen vind ‘m heerlijk.

Donderdag

Pure comfort feed is deze gegratineerde ravioli met spinazie uit de oven. En ook alweer zo makkelijk om te maken. Genieten dit!

Vrijdag

Als ik vlees eet dan wel graag echt goed van kwaliteit en van een versleverancier waar ze me precies kunnen vertellen waar het vandaan komt. Zoals deze steak chimichurri bijvoorbeeld. Ik eet liever weken geen rood vlees, om vervolgens op een vrijdag naar de versmarkt te rijden voor hun sukade. Dan ben ik daarna weer weken voldaan.

Zaterdag

Tosti’s! En niet eentje, maar drie verschillende uit de pan. Ga jij voor een kruidige tosti met mozzarella, een zoete tosti met brief of een pittige tosti met belegen kaas?

Zondag

Ik eindig de week met een fijn baksel. Deze appelcake met anijs heb je in 15 minuten in de oven staan en je kunt er daarna dagen van genieten.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om mij te taggen met #francescakookt. Zo kan ik je foto terugvinden en dat vind ik hartstikke leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)