Francesca’s Familie Weekmenu #22

Deze week wordt het echt genieten met het weekmenu. Met veel comfort food gerechten zoals spaghetti met balletjes, fish & chips en boerenkool met rookworst. De laatste in een ‘net even anders’ uitvoering, want er is niet gestampt. De maaltijdsalade met pompoen en linzen laat de week rustig en vegetarisch …

Deze week wordt het echt genieten met het weekmenu. Met veel comfort food gerechten zoals spaghetti met balletjes, fish & chips en boerenkool met rookworst. De laatste in een ‘net even anders’ uitvoering, want er is niet gestampt. De maaltijdsalade met pompoen en linzen laat de week rustig en vegetarisch beginnen. Dit is een van mijn favorieten en ik maak altijd extra zodat ik er de volgende ook mee kan lunchen. Ben je een liefhebber van zalm, probeer dan zeker de zalm met homemade teriyakisaus uit, die is ontzettend lekker! Over zelfgemaakt gesproken, in de blog van Bo kun je lezen hoe je zelf broodbeleg kunt maken en last but not leat…er staat een gloednieuw recept voor bananenbrood op de blog. Deze keer met chocolade en walnoten, eet lekker!

Vegetarische maandag – Maaltijdsalade met pompoen, champignons en linzen

Salade-met-pompoen-linzen-en-champignons_1_uitgelicht-681

Vis dinsdag – Zalm met teriyakisaus en noedels

Francesca-Kookt_zalm-met-teriyaki-en-noedels_1_uitgelicht

Kids woensdag – Spaghetti met balletjes

Spaghetti-met-balletjes_1-680x450

Vlees donderdag – Boerenkool met rookworst in een pannetje

Boerenkool-met-rookworst-in-een-pannetje_2-680x450

Snack vrijdag – Fish & chips

Fish-chips_wilde-kabeljauw-uit-Alaska_1

Francesca’s week favorieten

Maak zelf je broodbeleg

Bo-goes-vegan_vegan-broodbeleg_1-680x450

Bananenbrood met chocolade en walnoten

Bananenbrood met chocolade en walnoten_3

Geniet van het familie weekmenu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer