Francesca’s Familie Weekmenu #69

Ik heb afgelopen weekend he-le-maal niets gedaan, man wat was dat lekker! En heel hard nodig na alle deadlines van de afgelopen tijd. Het is duidelijk dat ik geen twintig meer ben, misschien wel het enige dat ik een beetje jammer vind van ouder worden. Door mijn nietsdoen hebben jullie …

Ik heb afgelopen weekend he-le-maal niets gedaan, man wat was dat lekker! En heel hard nodig na alle deadlines van de afgelopen tijd. Het is duidelijk dat ik geen twintig meer ben, misschien wel het enige dat ik een beetje jammer vind van ouder worden. Door mijn nietsdoen hebben jullie zaterdag het weekmenu moeten missen, maar dat maak ik vandaag goed. Het viel me net op dat het een menu met veel ‘comfort food’ is geworden. Ach, dat mag ook weleens een weekje. Eet lekker!

Maandag

Omelet met spinazie, zoete aardappel en feta

Omelet-met-spinazie-zoete-aardappel-en-feta_11

Dinsdag

Ovenschotel met bloemkool en kabeljauw

Ovenschotel-met-bloemkool-prei-en-kabeljauw_1-680x450

Woensdag

Risotto met mosterd, paddenstoelen, tijm en chorizo

risotto-met-mosterd-paddenstoelen-tijm-en-chorizo-11-680x450

Donderdag

Gepaneerde schnitzel met ovengroenten

gepaneerde-schnitzel-met-ovengroenten-1-680x450

Vrijdag

Kip enchiladas met bonen

kip-enchiladas-bonen-erbij-1-680x450

Zaterdag

Surinaamse saoto soep (op verzoek van de kleuter en dan is ‘ie maar vast klaar voor Valentijnsdag)

surinaamse-saoto-soep-1-680x450

Zondag

Gevlochten Nutellabrood

gevlochten-nutella-brood-3-680x450

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)