Francesca’s familie weekmenu #90

Op dit moment is Francesca net in Indonesië en bewaak ik het fort. Voordeel daarvan is dat ik weer een weekmenu voor jullie samen mag stellen. Het staat deze keer vol met persoonlijke favorieten van mij, want waarom ook niet!? Francesca zit toch aan de andere kant van de wereld …

Op dit moment is Francesca net in Indonesië en bewaak ik het fort. Voordeel daarvan is dat ik weer een weekmenu voor jullie samen mag stellen.

Het staat deze keer vol met persoonlijke favorieten van mij, want waarom ook niet!? Francesca zit toch aan de andere kant van de wereld 😉 Het zijn gerechten waar ik heel blij van word en voor sommige mag je me zelfs ‘s nachts wakker maken. Zoals de roti lam die op zaterdag op het menu staat, bij de gedachte eraan begin ik al te watertanden… Hopelijk jullie ook en gaan jullie weer volop genieten van dit nieuwe weekmenu.

Maandag

zoete-aardappel-curry-met-bloemkool-1-680x450

Zoete aardappel en bloemkool, twee van mijn favoriete groente! Daarom starten we de week met deze heerlijke zoete aardappelcurry met bloemkool.

Dinsdag

spicy-salmon-burger-1

Tsja, als ik het weekmenu maak met mijn favorieten eten we gewoon deze heerlijke zalmburger met pit op dinsdag. Omdat het kan!

Woensdag

maissoep-met-kokos-en-gerookte-kip-2-680x450

In mijn familie zijn er een groot aantal soep fanaat. Waaronder ik zelf ook, een soepje gaat er tijdens de lunch of als avondmaal prima in. Deze maïssoep met kokos en gerookte kip is echt een topper.

Donderdag

vegetarische-ovenpasta-1

Wie houdt er nu niet van pasta? Ik ken die mensen niet. Zelf ben ik er dol op. Deze vegetarische pasta met kruiden is ook nog eens super makkelijk om te maken en daarmee scoort hij pluspunten.

Vrijdag

stromboli-recept-vleeschwaar-1-680x450

Op vrijdag begint het weekend en dan is er niets gezelligers dan met elkaar lekker eten. Deze stromboli met vleeswaren en salade is wat mij betreft uitermate geschikt om het weekend mee in te luiden.

Zaterdag

Roti-lam-met-aardappel-en-kousenband_1

Deze roti lam mocht absoluut niet in deze lijst ontbreken, sterker nog naar dit gerecht kan ik de hele week uitkijken. Is het al zaterdag?

Zondag

Koffiecocktails_Emmi_1

En we sluiten de week af met deze heerlijke koffiecocktails met een twist. Misschien maak ik ze wel allebei, want het is tenslotte toch een beetje mijn week en ik kan niet kiezen!

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden. 

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)