Francesca’s Weekmenu #323 – Italiaanse herfstweek

Aankomende week wordt mijn moeder 80 jaar! Wat een prachtig moment om samen te vieren en dat gaan we ook doen, in Italië. Speciaal voor deze bijzondere week heb ik voor jullie een Italiaans weekmenu samengesteld wat perfect in dit herfstseizoen past. Met simpele gerechten voor doordeweeks en ook nog …

Aankomende week wordt mijn moeder 80 jaar! Wat een prachtig moment om samen te vieren en dat gaan we ook doen, in Italië. Speciaal voor deze bijzondere week heb ik voor jullie een Italiaans weekmenu samengesteld wat perfect in dit herfstseizoen past. Met simpele gerechten voor doordeweeks en ook nog een paar feestelijke recepten voor het weekend.

In het weekmenu vind je deze keer risotto met spinazie en burrata, een gezondere lasagne met extra groenten en vezels, een vegetarische herfst minestrone, pasta met knolselderij van Antonio en ossobuco met tijm, rozemarijn en sinaasappel. In het weekend lunchen we met een Italiaanse sandwich met gepaneerde kip en pancetta. En op zondag staat de Torta della Nonna op het menu. Eet lekker!

Maandag

Risotta met spinazie, paddenstoelen en burrata

Dinsdag

Gezonde lasagne met extra groenten en vezels

Meer lasagne recepten vind je hier.

Woensdag

Herfst minestrone met kool en borlotti bonen

Donderdag

Pasta met knolselderij van Antonio

Meer knolselderij recepten vind je hier.

Vrijdag

Ossobuco met tijm, rozemarijn en sinaasappel

Zaterdag

Italiaanse sandwich met gepaneerde kip en pancetta

Zondag

Torta della Nonna

Meer zoete Italiaanse recepten vind je hier.

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

francesca weekmenu 323 italiaanse herfstweek 3

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer