Alhoewel ik altijd groot respect heb voor de oorsprong van keukens en gerechten durf ik af en toe ook buiten de lijntjes te kleuren met de gedachte “als de smaak maar goed is”. En zo combineerde ik traditionele Italiaanse gnocchi met Aziatische smaakmakers. Wat een geweldig gerecht werd dit, zo wil ik vaker buiten de lijntjes kleuren. En deze gnocchi met paddenstoelen, paksoi en soja is ook nog eens ontzettend makkelijk om te maken.
Ik vond het een geweldig gerecht om mijn blogvakantie mee af te sluiten. Dus ja, lieve volgers: ik ben er weer! Hebben jullie me gemist? ;-).
Trouwens, dit recept voor Aziatisch getinte gnocchi met paddenstoelen komt uit mijn Eetkalender voor 2020 en die is nu in de aanbieding voor € 15,95 (exclusief verzendkosten). Het zijn de allerlaatste exemplaren!
Fijn dat je weer terug bent Francesca! Hoop dat je hebt genoten van je blogvakantie, tot rust bent gekomen en inspiratie hebt opgedaan. Ik kijk in ieder geval weer naar je recepten en weekmenu’s uit. Oh en had je het niet over een boek?
Dank! Ja, er is een boek in de maak. Maar de lancering heb ik uitgesteld naar 2021.