Ik heb iets met kip cashew. Naast dat ik er dol op ben, ben ik ook gefascineerd door de vele bereidingswijzen die er voor zijn. De allerlekkerste vind ik de uitvoering waarbij de kip eerst krokant gebakken is en daarna door de saus gaat. Daar lik ik echt mijn vingers bij af en als ik naar Toko Rasu in Zoetermeer of Toko Eddo in Voorburg ga is dat het eerste wat ik bestel.
Voor thuis wilde ik ook graag een versie maken, maar dan een hele snelle. Gelukt! Deze kip cashew met bimi heb je in 20 minuten bereidt en is ook enorm lekker. Thuis hebben ze ervan gesmuld en ik heb zo’n vermoeden dat deze veel vaker op tafel komt te staan. Binnenkort ga ik ook aan de slag met de versie van de toko’s, die volgt!

Vandaag gegeten. Was heel lekker. Volgende keer doe ik zelf de noten er op het laatst bij.
Fijn om te lezen 🙂
Dit kan nooit lekker zijn! Zeker niet met maizena er in. Na een dag zal het nog vies gaan ruiken ook.
Was heerlijk hoor, heb je het zelf al gemaakt? En je moet ook niet een dag wachten, maar gelijk opeten :-).
Wauw!!! Super lekker receptje
😀
Nooit meer kip Siam uit een pakje! Dit is echt lekker
😀
Zojuist gemaakt. Super lekker!
Super!
Erg lekker en snel. Heb de noten er op het laatst bij gedaan en ipv rijst noodles gebruikt.