5x de lekkerste lente pasta’s

Welke pasta’s eet ik het allerliefste in de lente? Ik heb ze maar eens voor jullie op een rijtje gezet!

Mijn grootste favoriet is toch wel de orecchiette met daslookpesto en doperwten. Kun je geen daslook vinden, dan kun je er natuurlijk ook een gewone pesto van maken.

Francesca-Kookt_orecchiette-met-daslook-pesto-en-doperwten_1_uitgelicht-680x450

Lekker fris is deze spaghetti al limone en je maakt er een feest van door er een paar garnalen bij te grillen. Goed glas witte wijn erbij en snel buiten gaan zitten met je bordje.

Francesca-Kookt_spaghetti-al-limone_garnalen_1_uitgelicht1

Simpel om te maken en lekker licht, deze linguine met boontjes, tomaat en kalkoen is een fijne pasta voor het hele gezin.

Linguine-met-boontjes-tomaat-en-kalkoen_1

Andijvie is nu volop verkrijgbaar. Durf je het aan om hiermee deze lasagne met andijvie en gehakt te maken? Ik beloof dat je er geen spijt van zult krijgen.

Lasagne-van-andijvie-en-gehakt_2

Last but not least; asperges met pasta en coquilles. De witte asperges kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit ‘lente pasta lijstje’! Ben je niet zo van de coquilles dan kun je deze ook vervangen door een gegrilde zalmmoot of door zalmsnippers.

Asperges-met-pasta-en-coquilles1-680x450

Geniet van de lente pasta’s!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Smakelijk delen en printen
Eetkalender 2019
met 210 recepten, weekmenu’s en duurzame tips

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “5x de lekkerste lente pasta’s”