5x zoet met Pasen

Wat zijn de paasdagen zonder zoetigheden. Wij zijn er gek op thuis. Ontbijten, snoepen tijdens de brunch of smullen tijdens de koffie of thee. Je kunt alle kanten op met mijn 5 suggesties voor zoet met Pasen. De keuze wordt nog moeilijk! Ik weet nu al dat ik zelf tijdens …

Wat zijn de paasdagen zonder zoetigheden. Wij zijn er gek op thuis. Ontbijten, snoepen tijdens de brunch of smullen tijdens de koffie of thee. Je kunt alle kanten op met mijn 5 suggesties voor zoet met Pasen. De keuze wordt nog moeilijk! Ik weet nu al dat ik zelf tijdens Pasen weer nieuwe recepten ga bedenken, heb ik gelijk lekkers in het archief staan waar ik jullie volgend jaar weer blij mee kan maken.

Heb je dit jaar een paasbrunch in de planning staan? Kijk dan ook eens op deze pagina waar ik 10 van mijn favoriete paasbrunch recepten heb verzameld. Een overzicht van alle paasrecepten vind je hier.

1. Wentelteefjes in een bakje met vers fruit

In een handomdraai maak je deze heerlijke wentelteefjes voor het paasontbijt.

2. Meringues met advocaat en pistache

Geweldig zoet hapje voor bij de paasbrunch of bij de koffie. En de meringues kun je tot een week eerder voorbereiden.

3. Cakerol met frambozen en yoghurtroom

Zachte cake gecombineerd met frisse frambozen en yoghurtroom, heerlijk!

4. Italiaanse citroentaart met knapperige korst

Mijn favoriet! Ik ben dol op de combinatie van de knapperige korst met de romige citroenvulling. Misschien ga ik deze met Pasen wel weer maken.

5. Mango-cheesecaketoetje

Houden jullie ook zo van toetjes die makkelijk voor te bereiden zijn en die je zo uit de koelkast kunt halen? Deze mango-cheesecaketoetjes voldoen daar zeker aan.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer