10x Francesca’s favoriete paasbrunch recepten

Bij ons thuis is de paasbrunch altijd een hele happening. Dan wordt er al dagen van te voren gekookt, is er een grote tafel versierd en als gast weet je dat je ‘s ochtends beter niet kunt ontbijten. En een lichte avondmaaltijd de dag ervoor is ook vrij verstandig. Ik …

Bij ons thuis is de paasbrunch altijd een hele happening. Dan wordt er al dagen van te voren gekookt, is er een grote tafel versierd en als gast weet je dat je ‘s ochtends beter niet kunt ontbijten. En een lichte avondmaaltijd de dag ervoor is ook vrij verstandig.

Ik hou van lichte, hartige gerechten tijdens een brunch. Die makkelijk voor te bereiden zijn zodat je niet constant in de keuken hoeft te staan. Ik zet het liefst alles op een grote tafel en geniet daarna net zo hard mee. In deze blog vinden jullie 10 van mijn favoriete paasbrunch recepten. Je hoeft ze echt niet allemaal te maken (alhoewel ik er toe in staat zou zijn), kies de recepten eruit die jij lekker vindt en waarmee je een mooie variatie aan gerechten kunt serveren.

Uiteraard komt er met Pasen ook nog iets zoets op tafel! Kijk daarvoor op deze pagina waar ik 5 van mijn favoriete zoete paasrecepten heb verzameld. Een overzicht van alle paasrecepten vind je hier.

1. Capresespiesjes met gehaktballetjes en tomatensaus

2. Gravad lax met gin

3. Melanzane alla parmigiana quiche

4. Gevulde eitjes met kerriemayonaise en avocadocrème

5. Alcoholvrije cocktails: mimosa, pina colada en sangria

6. Hartige paasbroodjes

7. Huzarensalade met biet

8. Tomatentapenade met oregano

9. Brunchbrood met lente-ui en prosciutto

10. Avocado gevuld met garnalen

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)