Francesca’s Familie Weekmenu #113

In het vorige weekmenu was er nog twijfel, maar het is afgelopen week toch echt de week van Frits geworden. Al noemen we hem nu Zayne. Waarschijnlijk hebben jullie zijn prachtige koppie al voorbij zien komen. Wat een schatje hè? Ik kan niet wachten om hem volgende week te ontmoeten! …

In het vorige weekmenu was er nog twijfel, maar het is afgelopen week toch echt de week van Frits geworden. Al noemen we hem nu Zayne. Waarschijnlijk hebben jullie zijn prachtige koppie al voorbij zien komen. Wat een schatje hè? Ik kan niet wachten om hem volgende week te ontmoeten!

Dit weekmenu veel lekkers om te vieren dat moeder en zoon het beiden zo goed maken én omdat het de eerste week van februari is, dus die kunnen we maar beter gelijk goed beginnen vind je niet? Genieten weer!

Maandag

Van deze pappardelle met truffel op de maandag wordt Francesca vast en zeker erg blij!

Pappardelle-met-truffel_1a

Dinsdag

En ze mag weer rauwe vis en dus sushi! Van deze sushi burrito wordt ze vast nóg blijer.

sushi-burrito-11-680x450

Woensdag

Nee, ze wordt natuurlijk pas echt blij van een groot stuk rood vlees. Zoals deze bavette met vijgenchutney en pastinaak stamppot met geroosterde ui.

bavette-met-vijgenchutney-en-pastinaakpuree-2-680x450

Donderdag

En deze Oosterse vispakketjes uit de oven zijn altijd feest. Als we haar eigen woorden mogen geloven.

oosterse-vispakketjes-1-680x450

Vrijdag

Het is ook hard werken, zo’n baby. Dus ultiem comfort food op de vrijdag zal het ook goed doen. We gaan voor de Pad Thai met kip.

Makkelijke-Pad-Thai-met-kip_1

Zaterdag

En het hoeft ook allemaal niet te ingewikkeld deze week. Een simpel, maar zeer smaakvolle soep op de zaterdag: wortelsoep met ras el hanout.

wortelsoep_met_ras_el_hanout_uitgelicht_1

Zondag

Op zondag lekker uitslapen! Of zal de baby daar nog niet doen? Ik heb zo’n vermoeden van niet… Maar of je nu vroeg of laat ontbijt, deze kaneelbroodjes met vanille frosting zijn altijd fijn.

kaneelbroodjes-met-vanille-frosting-4

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)