Francesca’s familie weekmenu #121

Afgelopen week begon de lente en in het weekmenu stonden dan ook allemaal gerechten om in de lentestemming te komen. Na een week zijn we natuurlijk nog niet klaar met de lente en aangezien je nu dus helemaal in de stemming bent, gaan we gewoon vrolijk door! In deze week zijn …

Afgelopen week begon de lente en in het weekmenu stonden dan ook allemaal gerechten om in de lentestemming te komen. Na een week zijn we natuurlijk nog niet klaar met de lente en aangezien je nu dus helemaal in de stemming bent, gaan we gewoon vrolijk door!

In deze week zijn tenslotte al de eerste dagen van april. De weersvoorspellingen zien er ook goed uit, dus misschien kun je een aantal van deze gerechten wel al in de tuin opsmikkelen. Wat zou dat lekker zijn hè?

Maandag

Mocht je nog restjes over hebben van het weekend, kun je die perfect verwerken in deze gebakken panzanella met groene asperges. Beginnen we de week gelijk maar goed!

Francesca-Kookt_gebakken-panzanella-met-groene-asperges_1_uitgelicht-680x450

Dinsdag

Deze vis taco’s met avocado hebben niet alleen een vrolijke uitstraling, ze smaken ook nog eens heerlijk.

vis-taco-s-met-avocado-1-680x450

Woensdag

Perfecte pasta voor doordeweeks deze pasta met honingkip en spinazie. Lekker zomers ook!

Zomerse-pasta-met-honingkip-en-spinazie_1

Donderdag

Hiephoi bloemkool in het seizoen. Op donderdag gaan we voor de zoete aardappel curry met bloemkool.

zoete-aardappel-curry-met-bloemkool-1-680x450

Vrijdag

Het maakt niet uit of de zon vrijdag wel of niet schijnt, deze biefstuksalade met babyspinazie en citrusdressing straalt van zichzelf al.

biefstuksalade-baby-spinazie-citrus-vinaigrette-1-680x450

Zaterdag

Naast de lolbroek uithangen (want 1 april) mag je vandaag ook lekker uitgebreid eten. We gaan voor de lamskoteletten met couscous.

lamskoteletten-met-couscous-salade-1-680x450

Zondag

Mijn vriend vroeg vorige week nog of ik deze rabarber-aardbeienflappen weer voor hem wilde maken. Krijg er direct ook zelf trek in, dus deze mogen we gaan proeven op zondag!

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)