Francesca’s Familie Weekmenu #142

Zo, mijn eerste weekmenu na 5 weken. Ik moest weer even puzzelen hoor! Dominique is altijd zo goed in het bedenken van thema’s en ik kies gewoon wat lekkere dingen uit en zorg dat alle gerechten bij elkaar een goed en gevarieerd weekmenu worden. Thema’s bedenken is nooit mijn sterkste …

Zo, mijn eerste weekmenu na 5 weken. Ik moest weer even puzzelen hoor! Dominique is altijd zo goed in het bedenken van thema’s en ik kies gewoon wat lekkere dingen uit en zorg dat alle gerechten bij elkaar een goed en gevarieerd weekmenu worden. Thema’s bedenken is nooit mijn sterkste kant geweest. Dus soms krijgen jullie een thema weekmenu en soms niet. Dat houdt het tenminste een beetje spannend en is ook precies de reden waarom Dominique en ik zo’n goed team vormen. We vullen elkaar heel goed aan 🙂

Maar goed, het is weer tijd om lekker te eten en dat gaat zeker lukken met dit weekmenu. Geniet ervan!

Maandag

Vandaag staan er lekkere vega tortilla wraps op het menu. De geroosterde kikkererwten maken het helemaal af.

Dinsdag

Altijd goed om een paar makkelijke pastarecepten in je repertoire te hebben waar het hele gezin van geniet. Deze pasta met ansjovis, tomaat en basilicum is een winnaar bij ons thuis.

Woensdag

Het is weer tijd voor een lekker soepje. Deze goedgevulde noedelsoep met kip, aubergine en sugar snaps kun je zo pittig maken als je zelf wilt.

Donderdag

Bruine bonen in de (na)zomer? Ja hoor, vooral als je ze op deze Italiaanse wijze maakt. Lekker in combinatie met worstjes. Met vega worstjes kan het trouwens ook heel goed.

Vrijdag

Ik heb er al een week zin in, in deze shoarma nasi. Die komt dus snel weer op tafel!

Zaterdag

Omdat ik nog een klein beetje aan het afkicken ben van onze Portugese vakantie kon ik het niet laten om deze cataplana er nog een keertje in te fietsen. Wat een feestmaaltijd is dit!

Zondag

Oeh, deze galette met nectarines en vanille is echt om te zoenen. Nog beter, bak ‘m op zondag en zet gelijk je tanden erin 🙂

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden. Liefs, Francesca

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)