Francesca’s familie weekmenu #144

Deze week een menu gevuld met gerechten die allemaal niet te ingewikkeld zijn om te maken, maar uiteraard wel heerlijk smaken. Je vindt er zeker weer herfstige sferen in terug, want het regent en waait nog steeds genoeg. Buiten dat is het vanaf aankomende donderdag ook officieel herfst, dus alle stamppotten, stoofvlees, soepen, pompoenen en warme specerijen zijn vanaf dan al helemaal geoorloofd. En dat vind ik stiekem best wel fijn, want ondanks dat ik de regen, wind en korter wordende dagen verschrikkelijk vind, ben ik dol op alle producten en gerechten van de herfst! Wat vinden jullie het lekkerste product van de herfst? Ik ben benieuwd!

Maandag

We beginnen de week met een simpele maar zeer smaakvolle salade met geroosterde wortel en halloumi.

Dinsdag

Geen stoof met vlees maar een snelle visstoof met krieltjes en bloemkool op dinsdag.

Woensdag

Een van de lekkerste gerechten die je met pompoen kunt maken is pompoen aardappelsoep met truffel.

Donderdag

Van deze gevulde kiprolletjes met salie en rozemarijn wordt iedereen blij!

Vrijdag

Deze Thaise makreelkoekjes zijn heerlijk als voorafje, maar met een frisse salade erbij ook lekker als lichte avondmaaltijd en zo gemaakt!

Zaterdag

Andijviestamppot maar dan anders, namelijk andijviestamppot met Indische gehaktballen en die is lékker!

Zondag

Ik maak regelmatig bananenbrood en dit bananenbrood met pindakaas is zeker een van mijn favorieten.

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *