Francesca’s Familie Weekmenu #151

Het is koud, het regent, het waait, de lucht is grijs en het wordt vroeg donker. Dat betekent maar één ding: tijd voor comfort food! Dus eten waar je maar weinig moeite voor hoeft te doen en waar je vooral erg blij van wordt. Precies waar ik behoefte aan heb. …

Het is koud, het regent, het waait, de lucht is grijs en het wordt vroeg donker. Dat betekent maar één ding: tijd voor comfort food! Dus eten waar je maar weinig moeite voor hoeft te doen en waar je vooral erg blij van wordt. Precies waar ik behoefte aan heb. En daarbij is het zeker geoorloofd om het op te eten onder een dekentje op de bank met de kaarsjes en Netflix aan.

Maandag

Dit gerecht schuif je zo in de oven en na 45 minuten heb je een schaal vol met heerlijke geroosterde herfstgroenten met gebakken ricotta.

Dinsdag

Voor deze quiche lorraine heb je maar heel weinig nodig en het is super eenvoudig om te maken.

Woensdag

Uiensoep met mosterdbroodjes staat bij mij hoog in de ultieme comfort food lijst.

Donderdag

Het is niet echt herfstig, maar van deze vlinderpasta met kippendijen, pimenton en spinazie word ik altijd zo blij.

Vrijdag

De werkweek is klaar en dan mag je jezelf best verwennen. Bijvoorbeeld met deze lekkere gorgonzola burger met gekarameliseerde rode ui.

Zaterdag

Wanneer je zaterdagochtend deze boeuf bourguignon op het vuur zet, hoef je verder vrijwel niets meer te doen en hoef je ‘s avonds (en zelfs de dag erna) alleen nog maar te genieten.

Zondag

Op zondag rustig aan wakker worden, de airfryer aanzetten en dan deze fantastische wentelteefjes met bacon en maple syrup maken. Klinkt goed hè?

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)