Francesca’s Familie Weekmenu #20

Het eerste weekmenu van 2015 en alweer het 20ste weekmenu in de reeks. Wat maakt het me blij dat jullie allemaal zo enthousiast reageren op het weekmenu. Er zijn zelfs al lezers geweest die het hele weekmenu hebben gekookt. Dat maakt me niet alleen blij, maar ook trots! Het voelt …

Het eerste weekmenu van 2015 en alweer het 20ste weekmenu in de reeks. Wat maakt het me blij dat jullie allemaal zo enthousiast reageren op het weekmenu. Er zijn zelfs al lezers geweest die het hele weekmenu hebben gekookt. Dat maakt me niet alleen blij, maar ook trots! Het voelt goed dat ik gezinnen kan helpen met de wekelijkse eetplanning en dat er zo meer gevarieerd en vers wordt gekookt thuis. Daar gaan we in 2015 gewoon mee door!

Laten we gelijk maar beginnen met dit weekmenu. Niet al te complex en te zwaar deze week, want we zitten allemaal nog propvol van de feestdagen (ik wel tenminste). Met een makkelijke frittata op maandag waarvoor je al je restjes groente van het weekend ervoor kunt gebruiken. Op dinsdag maken we heerlijke vispakketjes uit Japan en op woensdag is Suriname aan de beurt. Met een simpele nasi en kipsaté. Ik had ook weer zin in ‘gewoon’ zuurkool dus die staat donderdag op het menu en op vrijdag is het snacktime! Deze keer met kikkererwtenburgers die erg lekker zijn. Eet lekker!

Vegetarische maandag – Makkelijke maandag frittata

Frittata1-640x4501

Vis dinsdag – Japanse vispakketjes

Japanse-vispakketjes2-641

Kids woensdag – Makkelijke nasi met kipsaté

Makkelijke-nasi-met-kip-en-spinazie-681

Vlees donderdag – Zuurkool met gehakt, kerrie en ananas

Zuurkool-met-gehakt-kerrie-en-ananas_1-680x450

Snack vrijdag – Kikkererwtenburgers

Francesca-Kookt_Kikkererwtenburger_1_uitgelicht-680x450

Francesca’s week favorieten

Paleo ontbijt crumble

Paleo-ontbijt-crumble_1-680x450

Salade met tonijn, kikkererwten en avocado

Francesca-Kookt_salade-met-tonijn-avocado-en-kikkererwten_1_uitgelicht22

Geniet van het menu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer