Francesca’s Familie Weekmenu #26

Wat zullen we deze week eens eten, dacht ik vanochtend vroeg. Nou, ik ben eruit hoor. We gaan erg lekker eten heb ik besloten! Met gerechten die je misschien niet direct zelf zou bedenken, maar die echt verrassend zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoofpotje van tempeh (ja, zonder …

Wat zullen we deze week eens eten, dacht ik vanochtend vroeg. Nou, ik ben eruit hoor. We gaan erg lekker eten heb ik besloten! Met gerechten die je misschien niet direct zelf zou bedenken, maar die echt verrassend zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoofpotje van tempeh (ja, zonder vlees dus) of een broccoli salade met tonijn, een gewokte hutspot die ook erg lekker is voor kids en Chinese kip met gember en honing? De week eindigen we met een briljante Surinaamse burger. Daar kun je je eigen broodjes voor bakken, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het weekend is voor verwennerij, met kip in citroen-botersaus en een broodje geitenkaas met geroosterde paprika voor de lunch. Als je nou op zondag wat meer van die broodjes maakt en bewaart (per stuk verpakt in aluminiumfolie) in de koelkast dan heb je op maandag ook een top lunch op kantoor. Gaat het verwennen gewoon nog even door. Eet lekker!

Vegetarische maandag – Stoofpotje van tempeh

bo_goes_vegan_tempeh_stoofpotje_3-680x450

Vis dinsdag – Broccoli salade met aardappel en tonijn

Broccoli-salade-met-avocado-tonijn-en-aardappel_1

Kids woensdag – Wokhutspot met gehaktballetjes

Wok-hutspot-met-gehaktballetjes_1-680x4501

Kip donderdag – Chinese kip met gember en honing

Chinese_kip_met_gember_en_honing_1-680x450

Snack vrijdag – Surinaamse burger

Surinaamse-burger-1-680x450

Francesca’s Week Favorieten

Broodje geitenkaas met geroosterde paprika, shiitake en rucola

Maaslander_Geitenkaas_Broodje_Geitenkaas_Geroosterde_paprika_1

Kip met citroen-botersaus, spinazie en ovenaardappeltjes

Kip_met_citroen_botersaus_3-680x450

Geniet van het familie weekmenu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer