Francesca’s Familie Weekmenu #29

Zonder dat ik het in de gaten had, heb ik gewoon al ruim 6 maanden weekmenu’s voor jullie gemaakt! Hopelijk zijn jullie er nog net zo blij mee als in het begin. Ik heb er in ieder geval nog steeds erg veel plezier in om ze te maken. Langzaam aan …

Zonder dat ik het in de gaten had, heb ik gewoon al ruim 6 maanden weekmenu’s voor jullie gemaakt! Hopelijk zijn jullie er nog net zo blij mee als in het begin. Ik heb er in ieder geval nog steeds erg veel plezier in om ze te maken. Langzaam aan komt de lente om de hoek kijken en ik merk dat ik steeds lichtere gerechten aan het maken ben. De aardbeien die je alweer in de supermarkt ziet liggen in de aanbieding sla ik voorlopig nog even over (die dingen heten niet voor niets zomerkoninkjes), maar de salades komen alweer regelmatig op tafel. Deze week doen we nog een stamppotje in het menu, maar ik verwacht dat ik er daarna wel weer even klaar mee ben. Laat die lente maar komen!

We beginnen de week met een hele fijne cannelloni met courgette en rucola die ik ooit eens gemaakt heb voor de foodblogswap. Op vis dinsdag eten we een heerlijk stukje zalm en de kids krijgen op woensdag een soepje waar stiekem heel veel groente in zit verstopt. Maar dat maak je weer toegankelijk door chips van pastinaak en gerookte kip. Op donderdag een spruitjes stamppot met worstjes en vrijdag wordt er gesnackt met heerlijke sla taco’s. In het weekend is er tijd om wat uitgebreider te koken. Wat denk je van een risotto met kipgehaktballetjes en binnenstebuiten appeltaartjes? Eet lekker!

Vegetarische maandag – Cannelloni met courgette en rucola

Foodblogswap-Cannelloni-met-rucola-en-courgette1-680x450

Vis dinsdag – Zalm met basilicum aardappels

Jamies-lente-zalm-met-basilicum-aardappels1-681

Kids woensdag – Broccoli pastinaaksoep met gerookte kip en pastinaak chips

Broccoli_pastinaaksoep_gerookte_kip_3-680x450

Vlees donderdag – Oosterse spruitjesstamppot met worstjes

Oosterse_spruitjesstamppot_1_uitgelicht

Snack vrijdag – Sla taco’s

Francesca-Kookt_sla-tacos_1_uitgelicht-681

Francesca’s Week Favorieten

Risotto met kipgehaktballetjes en dragon

Risotto_met_kipgehaktballetjes_en_dragon_1-680x450

Binnenstebuiten appeltaartjes

Binnenstebuiten-appeltaartjes1-640x450

Geniet van het familie weekmenu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)