Francesca’s familie weekmenu #87

Inmiddels heb ik al een aantal weekmenu’s op mijn naam staan. Deze week had ik niet bijzonder veel inspiratie, dat heb je weleens. Het is niet voor niets een ‘familie’ weekmenu dus deze week heb ik daar maar even handig gebruik van gemaakt. Ik vroeg na het avondeten aan mijn …

Inmiddels heb ik al een aantal weekmenu’s op mijn naam staan. Deze week had ik niet bijzonder veel inspiratie, dat heb je weleens. Het is niet voor niets een ‘familie’ weekmenu dus deze week heb ik daar maar even handig gebruik van gemaakt. Ik vroeg na het avondeten aan mijn vader, zusje en haar vriend wat zij nu het liefste wilden eten komende week. En zo kwam het weekmenu tot stand. Deze week is dus letterlijk Dominique’s familie weekmenu, ik hoop dat hun keuzes jullie zullen verblijden 🙂

Maandag

jalfrezi-wokschotel-met-tofu-en-gestoomde-groenten-2-680x450
Ze schreeuwden met z’n allen tegelijk iets door elkaar. Wokschotel kon ik eruit halen dus op de maandag deze vegetarische wokschotel met tofu en gestoomde groenten.

Dinsdag

Francesca-Kookt_Pepesan-Ikan_Indische-hete-makreel_21-680x450
De vriend van mijn zusje is zelf half Indisch dus een gerecht uit die keuken kon natuurlijk niet ontbreken. Hij had ook zin in makreel, dus het werd deze Indische hete makreel.

Woensdag

Spaghetti-met-balletjes_1-680x450
Mijn zusje wilde eigenlijk oma’s gehaktbal. Die staat toevallig (nog) niet op Francesca Kookt, maar ik weet zeker dat ze ook heel blij gaat worden van deze spaghetti met balletjes.

Donderdag

Salade-met-garnalen_Thaise-basilicum_1a
Het geschreeuw ging nog even door en ik ving de woorden salade en garnalen op. Deze salade met garnalen en Thaise basilicum is vast ongeveer wat ze bedoelden.

Vrijdag

Gado-Gado-burger-1
Het allereerste wat mijn vriend haar zusje riep was gado gado, die móést erin van hem. Vond ik er wel eentje voor de vrijdag, deze fantastische gado gado burger.

Zaterdag

Geroosterde-knoflooksoep_1-680x450
Speciaal voor mijn vader die zo ontzettend gek is op knoflook, deze knoflooksoep. Ok geintje, mijn vader houdt dus helemaal niet van knoflook. Maar de rest wel dus deze geroosterde knoflooksoep eten we op zaterdag.

Zondag

Panna cotta_karamel_zeezout_passievrucht_2
En dan nu nog iets zoets jongens. Iets met fruit? Iets met karamel? Top combinatie we gaan gewoon voor deze panna cotta met karamel, zeezout en passievrucht.

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer