Francesca’s Familie Weekmenu #92

Vandaag krijgen jullie het weekmenu niet vanuit Nederland maar vanuit… Zwitserland! Ik ben afgelopen weekend in dit mooie land geweest. Aangezien ik toch een tijdje in de trein moest zitten, kon ik mijn tijd maar net zo goed nuttig besteden dacht ik zo. Nu zijn jullie vast nieuwsgierig wat ik …

Vandaag krijgen jullie het weekmenu niet vanuit Nederland maar vanuit… Zwitserland! Ik ben afgelopen weekend in dit mooie land geweest. Aangezien ik toch een tijdje in de trein moest zitten, kon ik mijn tijd maar net zo goed nuttig besteden dacht ik zo. Nu zijn jullie vast nieuwsgierig wat ik daar heb gedaan. Voor mijn allereerste reis voor Francesca Kookt heb ik een culinaire rondreis gemaakt in het zuiden van Zwitserland, in het gebied Valais/Wallis. Heb een onwijs gave tijd gehad en zoveel mooie, en lekkere, dingen ontdekt! Daar ga ik jullie zeker nog meer over vertellen. Voor komende week, ook voor mezelf, staat er in ieder geval alvast een lekker gevarieerd weekmenu klaar.

Maandag

We beginnen met deze vegetarische bonen bolognaise. Want bonen erbij zijn wat mij betreft altijd een goed idee.

bonen-bolognaise-1-680x450

Dinsdag

Voor krokante korstjes kun je me ’s nachts wakker maken. Daarom kijk ik nu al uit naar deze kabeljauw met een korstje.

Kabeljauw_met_een_korstje_Francesca_Kookt_2

Woensdag

Een recept waar het hele gezin heerlijk van kan eten, dat zijn deze familiebakjes met gehakt en zoete aardappel. Het heet natuurlijk niet voor niks Francesca’s Familie Weekmenu 😉

AD-familiebakjes-met-zoete-aardappel-en-gehakt_1_uitgelicht

Donderdag

De voorspellingen zijn wat wisselvallig, maar het lijkt erop alsof de zon weer gaat schijnen en dan is deze salade met avocado, mango en garnalen een lekker en simpel gerecht. En als de zon niet schijnt, haal je het zonnetje hiermee in huis!

Salade-met-avocado-mango-en-garnalen_1

Vrijdag

Gorgonzola burger met gekarameliseerde rode ui. Moet ik nog meer zeggen? Denk het niet. Goddelijk!

Hellmanns-gorgonzola-burger-met-gekarameliseerde-rode-ui_3

Zaterdag

Risotto heeft vaak net ietsje meer tijd nodig. Daarom vind ik het altijd een toppertje voor in het weekend. Want het resultaat is altijd zo lekker. Nu al zin in deze risotto met kipgehaktballetjes en dragon.

Risotto_met_kipgehaktballetjes_en_dragon_1-680x450

Zondag

Ik zocht een recept met verse vijgen, want die vind ik zo lekker. Dit recept draait meer om nutella maar who cares!? Mega lekker deze nutella cheesecake met Frangelico ijs en verse vijg.

Nutella cheesecake met frangelico ijs

Ga je iets maken, laat dan even iets achter op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)