Francesca’s Weekmenu #327 – Met traybake, lasagne en Zeeuwse bolussen

We gaan lekker alle kanten op in het menu deze week. Ik heb voor het eerst weer boerenkool gegeten (heerlijk!) dus die zit er zeker in. Zo ook mijn favoriete lasagne voor doordeweeks en in het weekend bakken we een Zeeuwse lekkernij. In het weekmenu vind je deze keer een …

We gaan lekker alle kanten op in het menu deze week. Ik heb voor het eerst weer boerenkool gegeten (heerlijk!) dus die zit er zeker in. Zo ook mijn favoriete lasagne voor doordeweeks en in het weekend bakken we een Zeeuwse lekkernij.

In het weekmenu vind je deze keer een traybake met pompoen, boerenkool en tahindressing, kruidige maaltijdsoep met kip, garnalen en rijst, lasagne vol groenten (en vezels), chili met groenten, bonen en bloemkoolrijst en kip piccata. In het weekend bakken we een spinaziequiche met cherrytomaten en Gruyère en de echte Zeeuwse bolussen. Eet lekker!

Maandag

Traybake met pompoen, boerenkool, tahindressing en knoflook pitachips

Dinsdag

Kruidige maaltijdsoep met kip, garnalen en rijst

Meer maaltijdsoep recepten vind je hier.

Woensdag

Gezonde lasagne met extra groenten en vezels

Donderdag

Vegan chili met groenten, bonen en bloemkoolrijst

Meer chili recepten vind je hier.

Vrijdag

Kip piccata met orzo

kip piccata met orzo 1

Zaterdag

Spinaziequiche met cherrytomaten en Gruyère

Zondag

Zeeuwse bolus

Meer bakrecepten vind je hier.

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

francesca weekmenu 327 met traybake lasagne en zeeuwse bolussen pinterest

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)