Francesca’s Weekmenu #333 – Lekker begin

Hallo 2023! Laten we het nieuwe jaar eens lekker beginnen met een nieuw weekmenu. Waarin ik niet gelijk overdreven gezond ga doen, maar wel wat bewuster. Met meer groenten en vezels bijvoorbeeld, maar ook nog steeds met comfort food op vrijdag. Langzaam komen we vanzelf wel weer terug in ons …

Hallo 2023! Laten we het nieuwe jaar eens lekker beginnen met een nieuw weekmenu. Waarin ik niet gelijk overdreven gezond ga doen, maar wel wat bewuster. Met meer groenten en vezels bijvoorbeeld, maar ook nog steeds met comfort food op vrijdag. Langzaam komen we vanzelf wel weer terug in ons normale voedingspatroon na de feestmaand.

In het weekmenu vind je deze keer vegetarische curry met aubergine en pastinaak, maaltijdsoep met kip, garnalen en rijst, gezondere lasagne met meer groenten en vezels, kruidige groentestoof met harissa en kaasbroodjes en zuurkoolstamppot met masala uien. In het weekend heb ik geroosterde wintergroenten met een yoghurtdip als snack op het menu gezet en op zondag bakken we een flinke pot zelfgemaakte granola. Eet lekker!

Maandag

Vegetarische curry met aubergine en pastinaak

Dinsdag

Maaltijdsoep met kip, garnalen en rijst

Meer soep recepten vind je hier.

Woensdag

Gezondere lasagne met extra groenten en vezels

Donderdag

Kruidige groentestoof met harissa en kaasbroodjes

Meer vegetarische recepten vind je hier.

Vrijdag

Zuurkoolstamppot met kip, rookworst en masala uien

Zaterdag

Yoghurtdip met tahin en geroosterde groenten

Meer snack recepten met groente vind je hier

Zondag

Zelfgemaakte granola

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)