Francesca’s Weekmenu #344 – Kids keuze

Nou, we zitten alweer helemaal in het school- en werkritme hier hoor ;-). En de jongens pakken alles zo goed op dat ik vond dat zij deze week het weekmenu mochten bepalen. Dan krijg je dus antwoorden als ‘pizza’, ‘shoarma’ en ‘loaded nacho’s’ op de vraag ‘Wat willen jullie eten …

Nou, we zitten alweer helemaal in het school- en werkritme hier hoor ;-). En de jongens pakken alles zo goed op dat ik vond dat zij deze week het weekmenu mochten bepalen. Dan krijg je dus antwoorden als ‘pizza’, ‘shoarma’ en ‘loaded nacho’s’ op de vraag ‘Wat willen jullie eten deze week?’. Maar ook ‘iets met wortel, tomaat en broccoli’ en ‘die hele lekkere zalm van jou met sojasaus en honing’. De week moest en zou eindigen met Oreo’s en ik kreeg wat interne klachten over de minimale hoeveelheid Oreo recepten die ik op mijn blog heb staan. Maar de Oreo brownies waren akkoord en ‘verder kijken we wel op TikTok, mama’. Waarvan akte.

In het weekmenu vind je deze keer shakshuka met wortel en curry madras, pulled chicken nacho’s, kipshoarma salade, gebakken zalm met citroen spaghetti en zelfgemaakte pizza. In het weekend maken we gegrilde kip met nasi van de barbecue en Oreo brownies. Namens de jongens uit huize Kookt: eet lekker!

Maandag

Shakshuka met wortel en curry madras (en daar kan volgens Zayne ook nog wat broccoli doorheen)

Tex Mex dinsdag

Pulled chicken nacho’s

Meer tex mex recepten vind je hier.

Woensdag

Kipshoarma salade met yoghurtdressing en pitachips

Donderdag

Gebakken zalm met citroen spaghetti (het groene aspergeseizoen is alleen voorbij, maar je kunt er ook geroosterde broccoli (aldus Zayne) of roergebakken spinazie bij serveren)

Meer zalm recepten vind je hier.

Vrijdag

Zelfgemaakte pizza

Zaterdag

Gegrilde kip met paksoi en nasi van de barbecue

Meer nasi recepten vind je hier

Zondag

Oreo brownies met roomkaas frosting

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)