Mijn nieuwe inductiekookplaat!

Bijna drie maanden geleden begon mijn ‘Van Gas Los’-avontuur. Van een verstokte gaskoker, die eigenlijk geen flauw benul had van het effect van deze fossiele brandstof op onze planeet, transformeerde ik naar een bewuste koker die uit zichzelf besloot om haar gaskookplaat de deur uit te doen. En ja, daar …

Bijna drie maanden geleden begon mijn ‘Van Gas Los’-avontuur. Van een verstokte gaskoker, die eigenlijk geen flauw benul had van het effect van deze fossiele brandstof op onze planeet, transformeerde ik naar een bewuste koker die uit zichzelf besloot om haar gaskookplaat de deur uit te doen.

En ja, daar heb ik mezelf en de mensen om mij heen enorm mee verbaasd.

Benieuwd naar het eindresultaat in mijn keuken en of ik er nou eigenlijk blij mee ben? Je gaat het allemaal zien in de derde en laatste aflevering van ‘Francesca gaat van gas los’! En daarin ga ik natuurlijk ook nog even koken op mijn nieuwe inductiekookplaat, samen met de kleuter.

Wil je meer lezen over mijn avontuur? Bekijk dan ook aflevering 1 waarin ik me oriënteer op het gebied van elektrisch koken. En in aflevering 2 zie je welke keuzes ik maak en leer je alles over het gebruik van pannen op een inductiekookplaat.

Francesca gaat ‘van gas los’ in opdracht van Programmabureau Warmte Koude Zuid-Holland en zichzelf. Ze doet dit in samenwerking met Stichting HIER klimaatbureau, KitchenAid Benelux, Kookpunt, Uit Je Eigen Stad en Mediarchitect.

Lees hier onze disclaimer. Videoproductie: DeedyLicious.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)