Op de zevende en laatste dag van mijn Minderen voor Kinderen budgetmenu maakte ik een hele lekkere andijviestamppot met een Oosterse twist. Deze bereiding heeft me echt verrast, omdat ik normaal eigenlijk nooit andijviestamppot zonder vlees eet. Maar ik had geen vlees, maar wel heel veel andere smaakmakers én nog wat vegetarische spekreepjes.
Ik daagde mezelf daarom uit om de lekkerste vegetarische andijviestamppot te maken die ik kon bedenken en dat is gelukt! Zo zou ik ‘m iedere week wel kunnen eten 🙂
Deze maaltijd voor 4 personen heeft in totaal circa € 4,88 gekost en ik hield nog een portie over die we de volgende dag aan de kinderen te eten hebben gegeven.
Na het eten van deze maaltijd is de Minderen voor Kinderen week voorbij. Benieuwd wat wij deze week totaal bespaard hebben op onze boodschappen? Hou daarvoor mijn social kanalen in de gaten, want dat maak ik vanmiddag bekend!
Het lijkt me heerlijk om vd week te maken,alleen weet ik niet of hij te pittig wordt met de peper voor mijn kids.Kan je de peper ook weglaten of heb je een alternatief?groetjes Ester
Vandaag dit recepten uitproberen. Afgelopen week een aantal recepten geprobeerd en nog steeds heerlijk dus ik ga nog even door!
Hmm! Waar vind jij de vegetarische spekreepjes? Zijn ze verkrijgbaar bij AH?
Zeker! Ik vind de vegetarische spekjes van De Vegetarische Slager heel lekker :-).
Voor een vegetarische andijviestamp voeg ik blokjes kaas, hardgekookte eieren (in kleine stukjes) en zilveruitjes toe!
Ook heerlijk 😀