Met deze tropische temperaturen buiten kunnen we wel wat frisse en lichte gerechten gebruiken voor het avondeten. Mooi moment om het recept van mijn caprese salade met tomaat, perzik en burrata met jullie te delen! De perziken worden eerst gegrild en combineren geweldig met de tomaat, pesto en burrata. Mocht je die nou niet kunnen vinden, geen probleem. Kies dan gewoon voor een goede kwaliteit buffelmozzarella.

Nieuw recept uit de Eetkalender 2020
Dit recept is trouwens een sneak peek van een van de nieuwe recepten uit de Eetkalender 2020. Met 53 gebalanceerde weekmenu’s, meer dan 250 recepten (dit jaar ook weekendrecepten), duidelijke receptbeschrijvingen, kooktips en vaste Kliekjesdagen met gerechtsuggesties is het echt een kookboek in de vorm van een kalender geworden. Die je ook als familieplanner kunt gebruiken, want iedere week bevat dagplanners van maandag t/m zondag waarin je voldoende ruimte hebt om de afspraken van alle gezinsleden op te schrijven.
Nieuw dit jaar is dat je bij ieder weekmenu een QR code vindt waarmee je heel makkelijk de boodschappenlijstjes per recept kunt downloaden in de notities van je telefoon. Maak je receptselectie, voeg je eigen boodschappen nog even toe en klaar is je boodschappenlijstje, super handig! Uiteraard zit er dit jaar ook weer een seizoenskalender en receptenindex in, en kinderen kunnen stemmen op hun favoriete recept op de maandpagina’s. Een leuke, speelse manier om kinderen meer bij het avondeten te betrekken.
Wil jij ook in 2020 de Eetkalender in je keuken hebben hangen? Bestel ‘m dan hier in de pre-sale zónder verzendkosten.