Francesca’s Familie Weekmenu #12

Deze week staat het weekmenu vol met seizoensproducten die allemaal een twist hebben gekregen. Zo maken we een maaltijdsalade met paddenstoelen, peer en hazelnoten op maandag, wordt er een risotto van quinoa bereid met appel en bleekselderij en gebruiken we bieten op een hele andere manier dan je gewend bent. …

Deze week staat het weekmenu vol met seizoensproducten die allemaal een twist hebben gekregen. Zo maken we een maaltijdsalade met paddenstoelen, peer en hazelnoten op maandag, wordt er een risotto van quinoa bereid met appel en bleekselderij en gebruiken we bieten op een hele andere manier dan je gewend bent. Vrijdag is het tijd om te snacken, dan staat er een klassieke cheeseburger op het menu. Serveer daar zelfgemaakte frieten bij, van aardappel of van groenten. In het weekend is het tijd om een heerlijke appeltaart te bakken. Er zijn nog appels in overvloed!

Vegetarische maandag: Snelle maaltijdsalade boordevol hazelnoten

Francesca-Kookt_Foodelicious_snelle-maaltijdsalade-boordevol-hazelnoten_1_uitgelicht-682

Vis dinsdag: Risotto van quinoa met garnaaltjes, bleekselderij en appel

Risotto-van-quinoa-met-Hollandse-garnalen_uitgelicht_1-681

Kids woensdag: Bietenpakketjes met feta

Eindresultaat-bietjes-1025

Vlees donderdag: Gehaktpannetje met prei en yoghurtdip

Francesca-Kookt_gehaktpannetje-met-prei-en-yoghurt_1_uitgelicht-680x450

Snack vrijdag: Cheeseburger

cheeseburger-640x450

Francesca’s weekfavoriet: Finse open appeltaart

Finse-open-appeltaart_2

Geniet van het menu van deze week! Als je verzoeknummers hebt voor na de vakantie, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)