Francesca’s familie weekmenu #133

We hebben deze week veel vreugdedansjes gedaan want de zomer is officieel begonnen en daar worden wij blij van! Het ging ook gelijk goed van start want wat hebben we tropische dagen gehad. Met die hitte gaat de zin om uitgebreid te gaan koken bij ons wel een beetje weg, …

We hebben deze week veel vreugdedansjes gedaan want de zomer is officieel begonnen en daar worden wij blij van! Het ging ook gelijk goed van start want wat hebben we tropische dagen gehad. Met die hitte gaat de zin om uitgebreid te gaan koken bij ons wel een beetje weg, bij jullie ook? Er komt nu vooral veel fruit, salades en frisse gerechten die makkelijk te maken zijn bij ons op tafel.

In de hoop dat het voorlopig nog zo zomers blijft, is dit weekmenu gevuld met zomerse gerechten waarvoor je zeker niet te lang in de keuken hoeft te staan. Geniet en maak er een mooie (en lekkere) week van! 🙂

Maandag

We starten de week lekker simpel met deze spaghetti aglio, olio e peperoncino. Altijd goed!

Dinsdag

Door naar een op en top zomerse salade, namelijk deze salade met avocado, mango en garnalen.

Woensdag

Deze gegrilde kip met tomaat basilicum salsa is verwennerij voor groot en klein!

Donderdag

Op hete dagen gaat bij ons de barbecue ook gewoon doordeweeks aan. Dan maken we bijvoorbeeld deze groentespiezen. Meer barbecue inspiratie? Kijk dan eens hier.

Vrijdag

We sluiten de (werk)week goed af met deze overheerlijke biefstuk caprese.

Zaterdag

Niet alleen jezelf maar ook de kids maak je in het weekend helemaal blij met deze visstick salade met mosterd dille dressing.

Zondag

Bij de zomer horen natuurlijk ook cocktails. Proosten we op zondag met een van deze ultieme zomer cocktails?

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer