Francesca’s Familie Weekmenu #14

Veel comfort food deze week in het nieuwe weekmenu. En nog best wel gezond ook. Zo maken we een heldere uiensoep met gegratineerde mosterdbroodjes, staat er op dinsdag een shakshuka met eieren, tomaat, paprika en sardines op het menu, gaan we op de Oosterse toer met een wokhutspot voor de …

Veel comfort food deze week in het nieuwe weekmenu. En nog best wel gezond ook. Zo maken we een heldere uiensoep met gegratineerde mosterdbroodjes, staat er op dinsdag een shakshuka met eieren, tomaat, paprika en sardines op het menu, gaan we op de Oosterse toer met een wokhutspot voor de kids en is de vrijdag gereserveerd voor ‘Italiaans snacken’. Tussendoor eten we ook nog kip kerrie, daar worden kinderen vaak ook heel blij van. Het weekend belooft guur te worden, het ideale moment om zelf warme chocolademelk te maken. Hiervoor vind je deze week ook een heerlijk recept in het menu. Dat wordt weer lekker eten deze week!

Vegetarische maandag – Uiensoep met gegratineerde mosterdbroodjes

Uiensoep-met-mosterdbroodjes_1_uitgelicht-680x450

Vis dinsdag – Shakshuka met sardines

Shakshuka-met-sardines_klein_11

Kids woensdag – Wokhutspot met gehaktballetjes

Wok-hutspot-met-gehaktballetjes_1-680x450

Kip donderdag – Kip kerrie met ananas

Kip-kerrie-met-ananas_1-001

Snack vrijdag – Italiaanse biefstuk met gebakken aardappelen

Italiaanse-biefstuk-met-gebakken-aardappels-640x450

Francesca’s weekfavoriet – Warme chocolademelk met anijs

Warme-chocomel-met-anijs_1-680x450

Geniet van het menu van deze week! Als je verzoeknummers hebt voor na de vakantie, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer