Francesca’s familie weekmenu #143

Zo, daar ben ik weer! De afgelopen twee weken heb ik onwijs genoten van heel veel tapas, paella, sangria, het strand en bovenal de Spaanse zon. En ik heb écht m’n best gedaan de zon mee te nemen naar Nederland, maar zoals jullie wel merken is dat niet helemaal gelukt. …

Zo, daar ben ik weer! De afgelopen twee weken heb ik onwijs genoten van heel veel tapas, paella, sangria, het strand en bovenal de Spaanse zon. En ik heb écht m’n best gedaan de zon mee te nemen naar Nederland, maar zoals jullie wel merken is dat niet helemaal gelukt. Eerlijk gezegd heb ik zelfs het gevoel dat het al herfst is. En ik niet alleen, want Francesca bestookte me ook al met allerlei ideeën voor herfstrecepten.

Dus dan zit er maar een ding op en dat is gewoon alvast wat herfstsfeer in dit weekmenu brengen. Dan gaan we terwijl het buiten door regent, daar gewoon lekker van genieten. Eet lekker allemaal!

Maandag

Een warm bord pappardelle met truffel smaakt misschien wel nog lekkerder wanneer het buiten regent.

Dinsdag

Ik heb zelfs alweer trek in stamppot, dus dinsdag gaan we voor de stamppot met witvis, mosterd en dille.

Woensdag

Een van de lekkerste soepen tijdens regenachtige dagen: kippensoep met nootmuskaat en foelie.

Donderdag

Ook krijg ik weer trek in pompoen, op donderdag gaan we voor de plaattaart met gehakt en pompoen.

Vrijdag

Een op en top herfstige salade voor op de vrijdag: salade met peer en roquefort.

Zaterdag

Toch nog even een zomers accent, want deze runderstoof met zoete aardappel maakte Francesca in een buitenkeuken in de zomer en smaakte heerlijk in de tuin.

Zondag

Wanneer je op zondag binnen blijft door de regen kun je maar net zo goed iets lekkers bakken toch? Bijvoorbeeld deze appelcake met anijs.

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer