Francesca’s familie weekmenu #146

En toen was het alweer tijd voor het eerste weekmenu van oktober. De tijd vliegt! Ik kan me herinneren dat ik dat vorig jaar ook al vaak riep. Misschien dacht ik toen dat het iets tijdelijks was, maar inmiddels weet ik wel beter. Francesca Kookt groeit nog steeds en we …

En toen was het alweer tijd voor het eerste weekmenu van oktober. De tijd vliegt! Ik kan me herinneren dat ik dat vorig jaar ook al vaak riep. Misschien dacht ik toen dat het iets tijdelijks was, maar inmiddels weet ik wel beter. Francesca Kookt groeit nog steeds en we hebben zoveel ideeën, dan blijf je bezig. Wat natuurlijk alleen maar goed is, want daar krijg je weer energie van en maakt werken leuk 🙂

Terug naar de orde van de dag, het weekmenu! Deze week heb ik voor jullie een gevarieerd menu met allerlei lekkere herfstige recepten klaargezet. Er zit van alles wat in, een stamppot, soep, pasta, salade, een burger en natuurlijk wat om te bakken op zondag. Eet lekker allemaal!

Maandag

We beginnen de week met een heerlijke vegetarische stamppot, namelijk deze rode kool stamppot met groentegehaktballetjes en vegetarische jus. Heb je zo gemaakt!

Dinsdag

Een lekker soepje mag tijdens deze herfstige dagen niet ontbreken. Op dinsdag gaan we voor preisoep met gerookte makreel.

Woensdag

Op woensdag gaan we voor een simpele, maar heerlijke pasta met knolselderij.

Donderdag

Ik ben dol op salades met kaas! Deze salade met peer en roquefort is een favoriet.

Vrijdag

Niets beter dan de werkweek afsluiten met een lekkere Surinaamse burger.

Zaterdag

Dit gerecht met geroosterde pompoen met kip is een heerlijk gerecht om in het weekend met z’n allen van te smullen.

Zondag

Ik ben helemaal in de kaneelfase. Dus deze kaneelbroodjes met vanille frosting zijn tijdens het zondags ontbijt zeer welkom!

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer