Francesca’s Familie Weekmenu #148

Terwijl de herfst in volle gang is, zijn we hier op de redactie van Francesca Kookt al druk bezig met Kerst. Dat voelt misschien ver weg, maar feit is dat het nog maar 11 zondagen duurt. En aangezien we jullie graag veel inspiratie geven voor deze culinaire tijd van het …

Terwijl de herfst in volle gang is, zijn we hier op de redactie van Francesca Kookt al druk bezig met Kerst. Dat voelt misschien ver weg, maar feit is dat het nog maar 11 zondagen duurt. En aangezien we jullie graag veel inspiratie geven voor deze culinaire tijd van het jaar, zijn we nu al bezig deze te verzamelen. Daarvoor zijn we met een speciaal project bezig waar ik verder nog even niets over verklap, maar ik kan wel alvast zeggen dat het héél tof wordt en jullie hele gave inspiratie gaan krijgen!

Nu weer even terug naar het weekmenu, die is gevuld met allerlei heerlijke recepten die niet te ingewikkeld zijn. Want daar hebben we wel behoefte aan tijdens deze drukke weken. Eet lekker allemaal!

Maandag

Als je gek bent op pompoen word je op maandag erg blij, want dan staat deze heerlijke spaghetti met pompoensaus en spe(c)kjes op het menu.

Dinsdag

Wanneer je weinig tijd hebt vind ik ovenschotels altijd top. Op dinsdag gaan we voor deze ovenschotel met bloemkool, prei en kabeljauw.

Woensdag

Deze laksa met honingkip is een smaakbommetje en die lusten we wel op woensdag.

Donderdag

Juist in de herfst heb ik vaak trek in salades, zoals in deze maaltijdsalade met champignons, peer en hazelnoten.

Vrijdag

En als je dan een drukke werkweek achter de rug hebt, mag je op vrijdag wel genieten van deze steak chimichurri.

Zaterdag

Laten we ook niet vergeten dat je nog steeds kunt genieten van heerlijke Zeeuwse mosselen. Maak bijvoorbeeld dit lekkere mosselpannetje met prei en stokbrood.

Zondag

Op zondag tot rust komen en zoveel mogelijk genieten zorgt ervoor dat je weer genoeg energie hebt voor de komende week. Met deze gebakken wraps met banaan en nutella moet dat zeker wel lukken.

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)