Francesca’s Familie Weekmenu #194

Het einde van het jaar is in zicht en wat een jaar is het geweest. Met diepte- en hoogtepunten, maar bovenal met veel leermomenten waar ik heel dankbaar voor ben en die mijn ogen geopend hebben voor de toekomst. Meer daarover vertel ik in mijn laatste artikel van het jaar …

Het einde van het jaar is in zicht en wat een jaar is het geweest. Met diepte- en hoogtepunten, maar bovenal met veel leermomenten waar ik heel dankbaar voor ben en die mijn ogen geopend hebben voor de toekomst. Meer daarover vertel ik in mijn laatste artikel van het jaar wat maandag online komt. En in dit weekmenu deel ik mijn laatste receptinspiratie voor Oudejaarsdag en lekkers voor het nieuwe jaar. Waar weer wat balans in zit, want die was ver te zoeken de afgelopen weken. Wat ik trouwens ook prima vond, de maand december is voor mij een maand van genieten. Ik wens jullie allemaal een mooie jaarwisseling toe en veel geluk, liefde en gezondheid voor het nieuwe jaar. Oh, en eet lekker!

Maandag

Wat wij het allerliefst eten op Oudejaarsdag? Nou, daar ben ik snel uit! Met een schaal vol met de lekkerste oliebollen, een grote pan sauto soep, een borrelplank vol lekkere hapjes en een lekkere mocktail voordat de champagneflessen open geknald worden maak je mij het meest gelukkig 🙂

Dinsdag

Ik hou van comfort food op de eerste dag van het nieuwe jaar, het liefst een pastagerecht. Deze keer koos ik voor een winterse lasagne met veel groenten, pompoen en cavolo nero om precies te zijn. En kaas, heel veel kaas.

Woensdag

Heb je nog kliekjes over van de feestdagen, duik dan lekker de keuken in om er samen met de kids mee te koken. Hier vind je al mijn tips daarvoor!

En heb je al een lege koelkast, ga dan even naar de winkel en maak daarna deze gevulde paprika’s met broccoli, couscous en garnalen.

Donderdag

Mmm, een verwarmende korma in de winter vind ik zalig. Vooral deze vegetarische uitvoering met spruitjes. Lekker met naan en/of (zilvervlies)rijst.

Vrijdag

Het is alweer een tijd geleden dat ik deze gestoofde koolrolletjes heb gedeeld. Zonde, want het is een zalig recept! Ideaal comfort food gerecht voor de vrijdag.

Zaterdag

Het laatste weekend van de kerstvakantie is aangebroken en daar hoort een goede lunch bij, wat jullie? Mijn keuze viel op deze Italiaanse sandwich met gepaneerde kip en pancetta. Zo lekker!

Zondag

Bereid je nieuwe werkweek goed voor met een flinke pot zelfgemaakte granola. Met dit basisrecept kom je er wel de komende tijd.

Bewaar het weekmenu op Pinterest!

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om mij te taggen met #francescakookt. Zo kan ik je foto terugvinden en dat vind ik hartstikke leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer