Francesca’s Familie Weekmenu #23

“Laten we eens de wereld overvliegen!”, dacht ik bij de samenstelling van dit weekmenu. Dat is goed gelukt. We beginnen de week met een vegetarische curry van bloemkool (is zelfs vegan), vliegen naar Thailand voor wok garnalen en daarna door naar Mexico voor gevulde courgettes. In de tussentijd gaan we …

“Laten we eens de wereld overvliegen!”, dacht ik bij de samenstelling van dit weekmenu. Dat is goed gelukt. We beginnen de week met een vegetarische curry van bloemkool (is zelfs vegan), vliegen naar Thailand voor wok garnalen en daarna door naar Mexico voor gevulde courgettes. In de tussentijd gaan we nog een beetje fusion doen met een Oosters getint stamppotje, met spruiten! De week eindigt in Italië met een van mijn favoriete hamburgers. In het weekend bakken we gewoon weer pannenkoeken in Nederland en daarna zetten we de pan met draadjesvlees op het vuur, of in de oven. Lekker met rode kool en gekookte aardappelen. Het was me een wereldreis wel, eet lekker!

Vegetarische maandag – Bloemkoolcurry

Bloemkoolcurry_1

Vis dinsdag – Thaise wok garnalen met noedels

Thaise_wok_garnalen_met_noedels_1

Kids woensdag – Mexicaanse gevulde courgette

Mexicaanse_gevulde_courgette_1

Vlees donderdag – Oosterse spruitjesstamppot met worstjes

Oosterse_spruitjesstamppot_1_uitgelicht

Snack vrijdag – Italiaanse hamburger

Italiaanse_Hamburger_uitgelicht

Francesca’s week favorieten

Ontbijt pannenkoeken van teff

Ontbijten_met_teff_Zonnatura

Draadjesvlees met rode kool en gekookte aardappelen

Draadjesvlees_zonder_poespas_1

Geniet van het familie weekmenu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer