Het is lente! Ik ben klaar met de zware maaltijden en het seizoen van de groene groenten en lichte maaltijden is begonnen. Dat gaan jullie natuurlijk allemaal terugzien in het weekmenu de komende tijd. Zo beginnen we deze week met een lichte maaltijdsalade met bulgur en kruiden, staat er dorade met spinazie en een vleugje citroen op dinsdag op het menu en de kids krijgen een Italiaanse bonenstoof met basilicum en tomaat op woensdag. Een van mijn favoriete gerechten, de biefstuk caprese, eten we op donderdag en snack vrijdag is gereserveerd voor de kokosbroodjes met kip dimsum van Jamie. Eet lekker!
Vegetarische maandag – Kruidige bulgur salade met kikkererwten
Vis dinsdag – Dorade met spinazie en noedels in eigen bouillon
Kids woensdag – Italiaanse bonenstoof met worst en basilicum
Vlees donderdag – Biefstuk caprese met salade
Snack vrijdag – Jamie’s kip dimsum met kokosbroodjes
Francesca’s week favorieten
Spinaziesap met appel, limoen en gember
Gelei van bloedsinaasappel en rode peper
Geniet van het familie weekmenu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!
Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.