Francesca’s Familie Weekmenu #31

Het is lente! Ik ben klaar met de zware maaltijden en het seizoen van de groene groenten en lichte maaltijden is begonnen. Dat gaan jullie natuurlijk allemaal terugzien in het weekmenu de komende tijd. Zo beginnen we deze week met een lichte maaltijdsalade met bulgur en kruiden, staat er dorade met spinazie en een vleugje citroen op dinsdag op het menu en de kids krijgen een Italiaanse bonenstoof met basilicum en tomaat op woensdag. Een van mijn favoriete gerechten, de biefstuk caprese, eten we op donderdag en snack vrijdag is gereserveerd voor de kokosbroodjes met kip dimsum van Jamie. Eet lekker!

Vegetarische maandag – Kruidige bulgur salade met kikkererwten

Kruidige-bulgur-salade-met-kikkererwten_1

Vis dinsdag – Dorade met spinazie en noedels in eigen bouillon

Vis-met-dorade-spinazie-en-noedels_3-680x450

Kids woensdag – Italiaanse bonenstoof met worst en basilicum

HAK_bonen-erbij_moestuintje_4

Vlees donderdag – Biefstuk caprese met salade

Francesca-Kookt_biefstuk-caprese_1_uitgelicht-680x450

Snack vrijdag – Jamie’s kip dimsum met kokosbroodjes

Jamie_kip_dimsum_kokosbroodjes

Francesca’s week favorieten

Spinaziesap met appel, limoen en gember

AH-Vers_vier-de-lente_spinaziesap_1-680x450

Gelei van bloedsinaasappel en rode peper

Gelei_bloedsinaasappel_rode-peper_1-680x450

Geniet van het familie weekmenu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Weekmenu

Reacties over “Francesca’s Familie Weekmenu #31”

  1. Haai! Beetje suf verzoek, maar ik ben op zoek naar de beste manier om ‘left over’ pasta (dus al gekookt) te bewaren boor bijv een koude pastasalade de volgende dag.

    De pasta is bij mij altijd uitgedroogd of hard terwijl ik die koude salades juist zo lekker vindt (maar vaak geen inspiratie heb om ze te maken)

    Daphna

    1. Hi Daphna,

      Helemaal niet suf hoor 🙂 Ik meng de gekookte pasta die nog droog is (dus wel gekookt, maar zonder saus) altijd met een beetje olijfolie en zet daarna goed afgedekt in de koelkast. Succes!

Reacties zijn gesloten.