Francesca’s Familie Weekmenu #65

Het is  duidelijk dat ik het erg koud heb gehad de afgelopen dagen, want deze week puilt het weekmenu uit van de verwarmende gerechten. Met een zoete aardappelcurry, rode koolsoep (zalig!), linzenstoof en chili con carne gaat het wel goedkomen dus. Eet lekker! Maandag Deze heerlijke zoete aardappelcurry met bloemkool …

Het is  duidelijk dat ik het erg koud heb gehad de afgelopen dagen, want deze week puilt het weekmenu uit van de verwarmende gerechten. Met een zoete aardappelcurry, rode koolsoep (zalig!), linzenstoof en chili con carne gaat het wel goedkomen dus. Eet lekker!

Maandag

Deze heerlijke zoete aardappelcurry met bloemkool bewijst dat je ook heel goed een curry kunt maken zonder vlees. In plaats van witte rijst kun je er ook zilvervliesrijst of zelfgebakken naan erbij serveren.

zoete-aardappel-curry-met-bloemkool-1-680x450

Dinsdag

Een van mijn meest recente ontdekkingen. Deze linzenstoof met garnalen en Jamaican Jerk is echt een aanrader.

linzenstoof-met-garnalen-1-680x450

Woensdag

Pasta met kip en pesto vandaag. Maar dan wel met een echte winterse pesto, deze is namelijk gemaakt van boerenkool.

pasta-met-kip-en-boerenkoolpesto-2-680x450

Donderdag

Ja, echt. Ik heb soep gemaakt van rode kool en dat is verrassend lekker. Inmiddels getest op meerdere vrienden en iedereen vindt het zalig. Zeker in combinatie met de gekarameliseerde appeltjes.

rode-kool-soep-met-gekarameliseerde-appeltjes-3-680x450

Vrijdag

Tijd voor chili con carne vandaag. Maak genoeg zodat je er de volgende dag ook nog van kunt genieten.

chili-con-carne-1-680x450

Zaterdag

Zin in sushi? Maak dan eens een sushi burrito. Die heb je zo gemaakt en is heerlijk als weekendlunch.

sushi-burrito-11-680x450

Zondag

Kinderen hoeven echt niet altijd een toetje te eten. Maar als je het doet, maak er dan maar een verwentoetje van. In deze blog geef ik 3 recepten.

3x-verwentoetjes-voor-kinderen-1-680x450

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)