Francesca’s Familie Weekmenu #66

Vandaag geen lange verhalen, want er moet gefotografeerd worden! Het hele weekend staat in het teken van ‘Mag ik nog een hapje?’ en ik heb er zo’n zin in. Ik heb nog geen idee hoe ik het allemaal ga bolwerken. De shotlist is gigantisch. Niet alleen worden er zo’n 25 …

Vandaag geen lange verhalen, want er moet gefotografeerd worden! Het hele weekend staat in het teken van ‘Mag ik nog een hapje?’ en ik heb er zo’n zin in. Ik heb nog geen idee hoe ik het allemaal ga bolwerken. De shotlist is gigantisch. Niet alleen worden er zo’n 25 recepten gefotografeerd, we hebben ook nog 4 baby’s en 10 kinderen op bezoek. Oftewel: oordopjes in en gaan! Voor jullie heb ik een lekker weekmenu, geniet ervan 🙂

Maandag

Spinaziesalade met paddenstoelen, paksoi en tofu

spinaziesalade-met-paddenstoelen-paksoi-en-tofu-3-680x450

Dinsdag

Gebakken zalm met spinazie, soja en notenrijst

zalm-met-sojasaus-spinazie-notenrijst

Woensdag

De makkelijkste lasagne ooit

de-makkelijkste-lasagne-ooit-1-680x450

Donderdag

Farro met linzen, rode biet en biefstuk

Farro-met-linzen-rode-biet-en-basilicumolie_1

Vrijdag

Mexicaanse gevulde courgette

Mexicaanse_gevulde_courgette_1

Zaterdag

Pindasoep

pindasoep-1-680x450

Zondag

Brownies met een hart van ROLO’s

rolo-brownies-1-680x450

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)