Francesca’s Familie Weekmenu #67

Yes, ik ben weer een flinke stap verder met het boek! Alle fotografiedagen zijn achter de rug en ik betrap me erop dat ik alleen maar verliefd naar mijn beeldscherm aan het staren ben. Volgens mij heb ik de ruwe selectie al een keer of 100 bekeken. We hebben bijna …

Yes, ik ben weer een flinke stap verder met het boek! Alle fotografiedagen zijn achter de rug en ik betrap me erop dat ik alleen maar verliefd naar mijn beeldscherm aan het staren ben. Volgens mij heb ik de ruwe selectie al een keer of 100 bekeken. We hebben bijna overwogen om er maar een fotoboek van te maken, zoveel gave foto’s zijn er nu! Maar geen zorgen, de tekstjes komen er natuurlijk ook bij. Nu weer terug naar de realiteit, want het nieuwe weekmenu staat voor jullie klaar. Eet lekker!

Maandag

Een verwarmende kop wortel gembersoep om de week mee te beginnen. Heerlijk met kaastosti’s erbij.

Wortel-gembersoep_3-680x450

Dinsdag

Deze geroosterde bloemkool met kibbeling is heerlijk met zelfgemaakte boerenkoolpesto. Maar je kunt ook voor gewone pesto kiezen.

geroosterde-bloemkool-met-boerenkoolpesto-en-kibbeling-1-680x450

Woensdag

Een ‘gewoon’ bordje met pasta, gehakt, ui en tomaat. Daar is echt helemaal niets mis mee.

Pasta-met-gehakt-ui-en-tomaat_uitgelicht_11

Donderdag

Met zilvervliesrijst, tonijn en geroosterde paprika maak je in een handomdraai deze heerlijke maaltijdsalade.

lassie-zilvervliesrijstsalade-met-tonijn-en-geroosterde-paprika-11-680x450

Vrijdag

Comfort food vandaag! Er staat Marokkaanse kip met pompoen op het menu.

Marokkaanse-kip-met-pompoen_uitgelicht_1-680x450

Zaterdag

Aangezien je toch een pompoen gaat kopen voor de Marokkaanse kip: koop een extra grote en maak eens zelf deze pompoenmousse.

Pompoenmousse_1-680x450

Zondag

Een mooie dag om te stoven. Wat denk je van deze runderstoof met zoete aardappel?

Runderstoof-met-zoete-aardappel_1

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)