Francesca’s Familie Weekmenu #99

Al eerder deze week verblijde ik jullie met de lekkerste recepten met herfstgroenten. Terwijl ik die lijst samenstelde kreeg ik zoveel zin in een al die verwarmende herfstrecepten, dus heb ik er een aantal in dit weekmenu gezet. Stiekem om mezelf een plezier te doen, maar jullie natuurlijk vooral. Wat …

Al eerder deze week verblijde ik jullie met de lekkerste recepten met herfstgroenten. Terwijl ik die lijst samenstelde kreeg ik zoveel zin in een al die verwarmende herfstrecepten, dus heb ik er een aantal in dit weekmenu gezet. Stiekem om mezelf een plezier te doen, maar jullie natuurlijk vooral.

Wat kunnen we dus verwachten deze week? Al het fijne van de herfst! Dus hopelijk iets minder wind, regen en kou maar meer pompoen, pastinaak, knolselderij en paddenstoelen. Dit weekmenu brengt je in ieder geval al aardig op de goede weg. Eet lekker!

Maandag

My oh my deze spaghetti met pompoensaus en spe(c)kjes is echt een dikke hit hier thuis. Zelfs mijn anti vegetarische vriend eet ‘m graag.

spaghetti-met-pompoensaus-en-spekjes-uitgelicht-1

Dinsdag

Dit bedoel ik dus. Wordt je toch warm van? Ik wel hoor, dinsdag gaan we voor de ovenrisotto met pastinaak, kruiden en heek.

ovenrisotto-met-pastinaak-kruiden-en-heek-11

Woensdag

Een van mijn lievelingsgerechten met knolselderij is knolselderijsoep. Nu al zin in 🙂

knolselderijsoep_1

Donderdag

Het woord stoven doet me al aan de herfst denken. Deze snelle stoof met worst, paddenstoelen en koriander eten we lekker op donderdag.

snelle-stoof-met-worst-1

Vrijdag

Zo net voor het weekend begint eet ik graag iets wat ik zo lekker vind, dat ik er de hele week al naar uit kijk. Zoiets als deze bavette met vijgenchutney en pastinaak stamppot met geroosterde ui.

bavette-met-vijgenchutney-en-pastinaakpuree-2

Zaterdag

Francesca reisde met Verstegen naar Marokko op zoek naar de oorsprong van korianderzaad en maakte daar deze geweldige tajine met kip. Die maakte ze thuis na en ik heb ‘m geproefd, een aanrader!

spice-trail-tajine-met-kip-en-citroen-3

Zondag

Dat er nagerechten met pompoen bestonden wist ik tot op heden nog niet. Nu ik deze pompoenmousse ontdekt heb, ga ik heel snel een nagerecht met pompoen proeven want het ziet er alleen al goddelijk uit!

pompoenmousse_1

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.

Bewaren

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer