Francesca’s Weekmenu #337 – Lente in mijn bol

Ja hoor, ik heb de lente in mijn bol en niet zo’n klein beetje ook. Ik heb de eerste raapstelen en witte asperges (uit de kas) alweer op en wat was het genieten. Nu is het wachten op de asperges uit de volle grond en de eerste rabarber waarmee ik …

Ja hoor, ik heb de lente in mijn bol en niet zo’n klein beetje ook. Ik heb de eerste raapstelen en witte asperges (uit de kas) alweer op en wat was het genieten. Nu is het wachten op de asperges uit de volle grond en de eerste rabarber waarmee ik de keuken in kan duiken. Ik hou zo van dit seizoen met z’n frisse smaken en kruidige bladgroenten. De natuur ontwaakt, en ik ook ;-).

Het zal jullie niet verbazen dat ik me voor dit nieuwe weekmenu heb laten inspireren door de ontluikende lente. De asperges en rabarber zitten er nog niet in, maar wel andere gerechten die zich heerlijk laten smaken in deze tijd van het seizoen.

In het weekmenu vind je deze keer een zoetzure wokschotel met paprika en paneer, krokante kip burrito’s op de Tex Mex dinsdag, Mac and Cheese met courgette en citroen, kabeljauwcurry met raapstelen en bloemkoolrijst, kip piccata met orzo, quinoasalade met biet, wortel en radijsjes en abrikozen crostata. Geniet ervan!

Maandag

Zoetzure wokschotel met paprika en paneer

zoetzure wokschotel met paneer en paprika 1

Tex Mex dinsdag

Krokante kip burrito’s

Meer Tex Mex recepten vind je hier.

Woensdag

Mac and Cheese met courgette en citroen

Donderdag

Kabeljauwcurry met raapstelen en bloemkoolrijst

Meer raapstelen recepten vind je hier.

Vrijdag

Kip piccata met orzo

kip piccata met orzo 1

Zaterdag

Quinoasalade met biet, wortel en radijsjes

Meer recepten met radijs vind je hier

Zondag

Abrikozen crostata

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer