Francesca’s Weekmenu #338 – Hallo lentezon!

Volgens mij is het even gedaan met alle regen en wind, want ik zie alleen maar zonnetjes verschijnen in het weerbericht voor aankomende week. Zo fijn! Nou, dan mogen er ook wel wat meer zonnige recepten op het menu, vinden jullie ook niet? Ik heb een fijne selectie gemaakt en …

Volgens mij is het even gedaan met alle regen en wind, want ik zie alleen maar zonnetjes verschijnen in het weerbericht voor aankomende week. Zo fijn! Nou, dan mogen er ook wel wat meer zonnige recepten op het menu, vinden jullie ook niet? Ik heb een fijne selectie gemaakt en met Pasen in het vooruitzicht ook wat meer bijzondere gerechten.

In het weekmenu vind je deze keer ravioli met spinaziepesto, burrata en Honingtomaten, kip fajita’s met paprika, ui en limoen, salade met parelcouscous, broccoli en serranoham, wortelsoep met gember, kikkererwten en paksoi en op vrijdag een lamsburger met doperwtenspread, feta en zoetzuur. In het weekend heb ik mijn risotto met venkel, gerookte paprika en gamba en natuurlijk de advocaat tiramisu met cantuccini koekjes op het menu gezet. Want dat is echt een topper voor Pasen. Geniet ervan!

Maandag

Ravioli met spinaziepesto, burrata en Honingtomaten

Tex Mex dinsdag

Kip fajita’s met paprika, ui en limoen

Meer Tex Mex recepten vind je hier.

Woensdag

Salade met parelcouscous, broccoli en serranoham

Donderdag

Wortelsoep met gember, kikkererwten en paksoi

Meer soep recepten voor de lente vind je hier.

Vrijdag

Lamsburger met doperwtenspread, feta en zoetzuur

Zaterdag

Risotto met venkel, gerookte paprika en gamba

Meer risotto recepten vind je hier

Zondag (Eerste Paasdag)

Advocaat tiramisu met cantuccini koekjes en witte chocolade

Meer paasrecepten vind je hier.

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)