Francesca’s Weekmenu #341 – Zonnige lenteweek

Wij zijn net terug van een lang Hemelvaartsweekend op Camping Buitenland in Drenthe en wat was het fijn! Niet in de laatste plaats door de zon die zalig scheen. Heerlijk om weer buiten te eten, dat had ik echt gemist. Als ik het weerbericht mag geloven, gaan we een zonnige …

Wij zijn net terug van een lang Hemelvaartsweekend op Camping Buitenland in Drenthe en wat was het fijn! Niet in de laatste plaats door de zon die zalig scheen. Heerlijk om weer buiten te eten, dat had ik echt gemist. Als ik het weerbericht mag geloven, gaan we een zonnige lenteweek tegemoet waarin de zon steeds meer gaat schijnen. Dat vond ik nou een mooie inspiratiebron voor het nieuwe weekmenu.

In het weekmenu vind je deze keer volkoren pasta met courgette, citroen en spinazie, lente taco’s met bloemkool, asperges en perziksalsa, dorade uit de oven met gember, knoflook en peper, salade met rode kool, gerookte kip, mais en sojadressing en een galette met groene asperges, brie en dille. In het weekend steken we de barbecue aan voor Griekse souvlaki met pita’s en salade en we maken zelf limoen-basilicumijs. Eet lekker en geniet van de zon!

Maandag

Volkoren pasta met courgette, citroen en spinazie

Tex Mex dinsdag

Lente taco’s met bloemkool, asperges en perziksalsa

Meer tex mex recepten vind je hier.

Woensdag

Dorade uit de oven met gember, knoflook en peper

Donderdag

Rode koolsalade met gerookte kip, mais en sojadressing

Meer maaltijdsalade recepten vind je hier.

Vrijdag

Galette met groene asperges, brie en dille

Zaterdag

Griekse souvlaki (lam of vega) met pita’s en salade

Meer barbecue recepten vind je hier

Zondag

Limoen-basilicumijs

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)