You’re in food charge! De inhoud van september

Een aantal weken geleden vroeg ik welke onderwerpen jullie graag wilden terugzien op Francesca Kookt! in september. Nou, dat heb ik geweten, want jullie hebben massaal gereageerd! Het was een lastige keuze om er 8 uit te kiezen, want eigenlijk had ik het dubbele aantal wel willen behandelen in de …

Een aantal weken geleden vroeg ik welke onderwerpen jullie graag wilden terugzien op Francesca Kookt! in september. Nou, dat heb ik geweten, want jullie hebben massaal gereageerd! Het was een lastige keuze om er 8 uit te kiezen, want eigenlijk had ik het dubbele aantal wel willen behandelen in de you’re in food charge rubriek. Maar het is gelukt en dit zijn de 8 gastonderwerpen van september:

1. Ingezonden op de site door de Pan van Pien: Recept voor een zelfgemaakt suikervrij babykoekje
2. Ingezonden op de site door Anne: De bijzondere kwekerij van groenten en kruiden van Dieneke – Zonnemaire
3. Ingezonden op de site door Marina: Het ultieme recept voor een lactosevrije cheesecake
4. Ingezonden op de site door Danique: Variatie in pesto recepten
5. Ingezonden op Facebook door Dorine van Moorsel: 10 alternatieven voor brood
6. Ingezonden op Facebook door Nicole Chantal: Traktatie ideeën voor op kantoor
7. Ingezonden op Twitter door Kim Hendriks: Inspiratie voor gezonde toetjes
8. Ingezonden op Twitter door Ry: Tips & trucs om restjes en kliekjes te verwerken zodat je het niet hoeft weg te gooien

Het is een hele diverse onderwerpenlijst geworden waar ik zelf heel vrolijk van word. Vanaf nu ga ik researchen en voorkoken en in september worden iedere week 2 onderwerpen van de gastredacteuren behandeld. Ik ga ze stuk voor stuk nog vragen om een korte inleiding voor de blog te schrijven.

En begin oktober mogen jullie stemmen! Wat is het meest inspirerende gastonderwerp van de afgelopen maand geweest, is daarbij de vraag. De winnaar krijgt een foodie verwenpakket van Foodelicious die ik binnenkort zelf bij hen ga samenstellen.

Voor iedereen die heeft meegedaan, dank voor jullie inspirerende inzendingen!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer