Eigenlijk wilde ik een ovenschotel met gnocchi maken. Maar die vergat ik gewoon erin te stoppen (kan de beste overkomen, zeker in de vakantie) en toen werd het opeens een ovenschotel met knolselderij, pompoen en salie. Die bizar lekker werd, mag ook wel met de gebakken ui, slagroom, Boursin en een lading kaas die er nog overheen ging.
Ik vind dit een prima recept om mijn eerste werkdag na de kerstvakantie mee te beginnen, wat jullie? Oh, en als je wilt mag je er van mij nog wat aan gnocchi aan toevoegen voordat de boel de oven in gaat. Maar echt nodig is het niet, want het is een machtige ovenschotel. Ik zou er eerder een groene salade naast serveren en wat stukjes knapperig brood om in de saus te dopen.

Spannende recepten. Mijn vriendin komt donderdag eten, dus een nieuw recept uitproberen. Dankjewel voor het recept. Wordt vervolgd
Leuk, eet smakelijk alvast!
Wat een heerlijk recept! Deze komt op onze favorietenlijst 🤗
Hoe kan ik het minder vet maken welke “roomkaas” en misschien zure room i.p.v.echte?
Er zijn vast wel light roomkazen te koop. Heb ik zelf nog nooit gekocht, maar kijk gewoon eens in het koelschap wat er voorradig is 🙂
Super lekker recept! Ook mijn man en kinderen van (7 en 9 jaar) smulden ervan!
Pasta erbij gemaakt, maar was zeker niet echt nodig.
Ga het zeker nog een keer maken.
Bedankt!
Graag gedaan!
Als ik de gnocchi er wel bij wil doen, hoe verwerk ik die dan? Eerst bakken? Of direct vanuit de verpakking bij de ovenschaal?
Direct vanuit de verpakking
Gisteren gemaakt. Lekker recept. Ik heb echter geen noten toegevoegd. Wel 150 gram pasta toegevoegd en wat paprikapoeder en chilivlokken voor wat meer pit.