Ik wilde eens een stamppot maken voor sinterklaasavond en besloot om de Spaanse en Nederlandse keuken met elkaar te combineren. Met als resultaat dit geweldig lekkere fusion stamppotrecept! Een Spaans getinte stamppot met aardappel, spinazie, gehaktballetjes en een kruidige saus op basis van wortel, paprika en saffraan. Daarvan weet je zeker dat zowel jong als oud gaan genieten! En je kunt ‘m goed voorbereiden, zodat je alleen nog even hoeft op te warmen op de avond zelf.
Voor dit recept heb ik de saffraan van SFFRN gebruikt. In hun webshop kun je saffraan van de hoogste kwaliteit kopen. Deze exclusieve Negin Saffraan wordt handmatig geplukt en gesorteerd en is heel krachtig van smaak. Ik ontdekte dat je echt maar heel weinig nodig hebt voor een intense saffraansmaak, – kleur en -geur, waardoor je heel lang met een klein potje doet.
Erg lekker weekmenu. Niet te moeilijk, gezond en verrassend lekker
Dankjewel 🙂