Francesca’s familie weekmenu #122

Wellicht hebben jullie er via onze social media al iets van meegekregen, maar helaas is dit voorlopig het laatste weekmenu wat jullie van mij krijgen. En dat betekent niet dat ik wegga bij Francesca Kookt (gelukkig maar wat mij betreft). Ik ga alleen voor zes weken ertussenuit om rond te reizen …

Wellicht hebben jullie er via onze social media al iets van meegekregen, maar helaas is dit voorlopig het laatste weekmenu wat jullie van mij krijgen. En dat betekent niet dat ik wegga bij Francesca Kookt (gelukkig maar wat mij betreft). Ik ga alleen voor zes weken ertussenuit om rond te reizen door Vietnam en Cambodja, een reis die ik al heel lang heel graag wil maken. Ik ben dus ook onwijs blij dat het eindelijk zover is en ik ben er ook zeker wel even aan toe na (voor mij) de drukke periode tijdens Francesca haar verlof en daarvoor Kerst en mijn studie, maar vooral ben ik ook heel dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen van Francesca om dit te kunnen doen! Dus mochten jullie daar ooit twijfelen, ze is echt heel lief hoor 😉

In dit weekmenu neem ik jullie maar gelijk mee naar de Aziatische keuken, eentje waar ik zelf heel dol op ben. Ik hoop jullie ook want ik heb zomaar het vermoeden dat ik met een hoop inspiratie voor nieuwe recepten terugkom. En uiteraard zal ik jullie zo nu en dan via onze social media wel op de hoogte houden hoor!

Maandag

We beginnen de week in Indonesië, met een caponata met een Indonesisch tintje.

caponata-met-een-indonesisch-tintje-1

Dinsdag

Door naar China voor deze Chinese Szechuan tomaten-vissoep.

Chinese-szechuan-soep-kumars-1

Woensdag

En in Thailand mogen we natuurlijk de pad thai met kip niet overslaan.

Makkelijke Pad Thai met kip_1

Donderdag

We blijven even in Thailand, want we gaan aan de Thaise nasi met garnalen en koriander eitjes.

Thaise-nasi-met-garnalen_1-680x450

Vrijdag

Het zou toch fijn zijn als ik net zulke lekker biefstuk als deze Vietnamese biefstukpuntjes weet te scoren in Vietnam.

vietnamese-biefstukpuntjes-1

Zaterdag

Deze Chinees-Indonesische babi ketjap kun je het beste de dag van tevoren al klaarmaken, dan is de smaak nog intenser!

babi-ketjap-uitgelicht-1

Zondag

En we eindigen de week in Japan, want dan gaan we Japanse tempura bakken.

Japanse tempura van Wereldeters_1

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer