Francesca’s Familie Weekmenu #132

De gekte voorafgaand aan de zomervakantie is begonnen. Ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg, maar ieder jaar weer loop ik mezelf voorbij om alles afgerond te krijgen voordat ik met mijn mannen op vakantie ga. Luxeprobleem, ik weet het, maar toch zou ik het eens wat beter …

De gekte voorafgaand aan de zomervakantie is begonnen. Ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg, maar ieder jaar weer loop ik mezelf voorbij om alles afgerond te krijgen voordat ik met mijn mannen op vakantie ga. Luxeprobleem, ik weet het, maar toch zou ik het eens wat beter gepland willen hebben. Nou is ‘goed plannen’ niet mijn sterkste kant dus als iemand van jullie nog tips voor me heeft dan hoor ik dat graag!

In het weekmenu van deze week zit geen enkele lijn, gewoon lekker eten en niet te ingewikkeld. Hopelijk schijnt de zon goed door zodat we veel in de tuin kunnen eten. Eet lekker allemaal en geniet van de nieuwe week!

Maandag

Rustig aan de week beginnen, daar hou ik van. Qua eten dan, want met het werken lukt dat nu even niet. Deze bulgur salade met kruiden en kikkererwten maak je in een handomdraai. Lekker met geroosterd brood of crackers erbij.

Dinsdag

Een van onze favoriete recepten van dit moment is deze kabeljauw met citrus-basilicumsaus. Zonniger kan bijna niet.

Woensdag

Een perfect gerecht voor de kids: paprika’s gevuld met gehakt (Surinaams gekruid) en gebakken in de oven. Lekker met (zilvervlies)rijst.

Donderdag

Vandaag staan de lentegroenten centraal in deze pasta met peultjes, doperwten en groene asperges.

Vrijdag

Debbie won mijn Tex Mex receptenchallenge met haar krokante kipspiesjes met ananas quesadilla’s en maissalade. Heerlijk comfort food voor de vrijdag wat mij betreft!

Zaterdag

Ik kan nog steeds geen genoeg krijgen van rabarber dus laten we er vandaag maar eens een panna cotta met rabarber en aardbeien van maken.

Zondag

De echte kip piri-piri, je mag mij daarvoor uit bed halen ’s nachts. Leg de kippetjes op de barbecue en serveer daarna met frietjes en een tomatensalade.

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer